Bulvár-celeb

2021.08.02. 15:30

Liptai Claudia pánikba esett: csúnya baleset érte a kisfiát, orvoshoz kellett rohanni

A páros kisfiának, Marcinak, felszakadt az álla. Míg édesapja próbálta higgadtan kezelni a helyzetet, Liptai Claudia pánikba esett és csak akkor lélegzett fel, amikor kisfia orvosi kezekbe került.

Fotó: Szabo Balazs

Ahogy minden kisgyerek, Liptai Claudia és Pataki Ádám kisfia, Marci is csetlik-botlik és olykor megsérül írja a Bors.

Így volt ez legutóbb is, amikor Marcinak felszakadt az álla. Bár a sérülés nem tűnt annyira komolynak, végül orvosi ellátásra is szükség volt. Pataki Ádám igyekezett a helyzetet higgadtan kezelni, azonban Liptai Claudia nem tagadja, rendkívül aggódott.

– Én csak felülről láttam először a sérülést és azt, hogy vérzik. Próbáltam Marcit nyugtatni, hogy ne aggódjon, minden rendben lesz.

Cladia azonban idegállapotba került, ő ilyenkor rettentően megijed, jajveszékel

– árulta el Pataki Ádám a 95.8 Sláger FM-en, akinek szavait Liptai Claudia is megerősítette.

 

Igazi paramami Claudia

– Próbálok vigyázni Marcira, mindig nagyon aggódom érte. Legszívesebben betenném őt egy kis buborékba, hogy soha ne essen semmi baja. Persze ezt nem lehet és nem is lenne egészséges, de megszakad a szívem, ha azt látom, hogy valami baja van.

Olyankor kezdetben tényleg pánikba esek, de pár másodperc múlva már össze is szedem magam és intézkedek

– tette hozzá a műsorvezető, aki számtalan gyerekkori sérülést tudhat maga mögött. Csakúgy, mint férje, akinek repertoárja ezen a fronton igen széles.

– Gyerekként egyszer a kisházra akartam felmászni és ráestem egy nagy fémre. Tű és cérna lett a vége. Aztán kerékpározás közben, amikor nem figyeltem egy vasdarabbal találtam szembe magam. Később eltörtem az ujjam, az unokatestvérem orrba vágott egy szeneslapáttal, majd egyszerre volt eltörve a bal lábam és a jobb könyököm. Azt hiszem a sérülések begyűjtésében Marci rám ütött – mondta az ÉdesKettesben Pataki Ádám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!