Bulvár-celeb

2021.08.17. 05:50

Még évekig folytatódhat a háború közöttük – Hódi Pamela elbukta a pert Berki ellen

Nem szűnik a feszültség Hódi Pamela és Berki Krisztián között. Az édesanya újra bírósághoz fordult, miután elvették az izomceleb jogsiját, hogy hivatalosan is eltiltsák Berkit attól, hogy az autójával iskolába vigye a lányát. A Borshoz eljutott információk szerint Pamela kérelmét a bíróság elutasította.

Forrás: Bors

Bár úgy tűnt, szakításuk után az elmúlt években rendeződött az egykori Fradi-vezér és Hódi Pamela kapcsolata, a bíróság által korábban jóváhagyott közös megállapodást mindketten elfogadták és betartották. Berki először hétvégi apukaként állt helyt, később pedig heti felváltásban nevelték a gyermeküket. Egészen addig, amíg közúti veszélyeztetés miatt nemrég bevonták Berki jogosítványát. Ekkor Pamela újra bírósághoz fordult. Az édesanya ideiglenes intézkedés iránti kérelmet terjesztett elő, melyben azt kérte: Berkit tiltsák el attól, hogy autóval Natikát iskolába vigye. A lapunkhoz eljutott dokumentumból kiderült, a bíróság a kérelmet elutasította – írja a Bors.

Fotó: Bors

Tisztázta a helyzetet

A Bors megkereste Berki Krisztiánt, aki meglepődve fogadta hívásunkat, és megerősítette, valóban pontot tett a bíróság az ügy végére. A híresség ugyanakkor biztos abban, hogy nem utoljára vendégeskedik a bíróságon volt párjával.

– Pamela a közösségi oldalamon látott egy régi fotót, amin úgy tűnt, mintha vezetnék. Ez azonban csupán szomorú a feltételezés részéről, hiszen jól tudhatja, hogy nincs jogosítványom, tehát nem vezetek. Egyébként is az elsők között állítana meg a rendőr, hiszen eléggé feltűnő személyiség vagyok, tehát higgye el, hogy nem kockáztatnám, hogy bűncselekményt kövessek el… A másik állítása, amiért bíróságra ment, hogy veszélyeztetném Natikát, ami ugyancsak képtelenség! Hangsúlyozom: semmilyen körülmények között nem sodornám veszélybe a lányomat és nem igaz, hogy agresszívan vezetek. Csak akkor fogok újra volán mögé kerülni, ha visszakaptam a vezetői engedélyem.

Addig is, ha Natikát iskolába akarom vinni, vagy bárhová, nyugodtan vihetem taxival, sőt BKV-busszal is! Arról pedig ne feledkezzünk meg, hogy Mazsinak van jogosítványa, így mellé bátran beülhetek a lányommal.

Ezt nem tilthatja meg nekem Pamela, amellyel a bíróság is egyetértett – mondta ingerülten.

– Fáj, hogy még mindig itt tartunk. Pamela az anya és az apa viszonyhoz nem méltó dolgokat kíván ráerőltetni a bíróságra, miközben én próbálom a gyermekem fejlődését előmozdítani minden cselekedetemmel. Igen, az előző kapcsolatom idején valóban hatvan perces apuka voltam, de ma már nem így van! Igenis a részese akarok lenni a lányom felnőtté válásának, nem csak a tartásdíjat szeretném fizetni – jelentette ki.

Lánya érdekeit nézi

Ennek az ügynek most pont került a végére, de még mindig van, amiben nem értenek egyet. Mint azt Berki mondja, ha muszáj lenne, a szülői felügyeleti jogairól is lemondana, de Natikáról sosem.

– Láttunk már olyan viszonyt is, ahol a gyermek nem kíváncsi a szülőjére, ha így lenne, ezt el kellene fogadnom. De nálunk teljesen más a helyzet. Natinak pont az a kívánsága, hogy ugyanannyi időt tölthessen nálam, mint az édesanyjánál. Ha drogos, alkoholista vagy munkanélküli földönfutó hajléktalan lennék, akkor talán még el is kellene fogadnom, hogy tiltja a gyermekét az apjától.

Már 8 éves a kislányunk és el tudja dönteni, mit szeretne.

Hogy mi vezet a végtelennek tűnő harchoz, nem tudni. Berki Krisztián arra is föl van készülve, hogy újra és újra bíróság elé áll gyermekéért. Úgy véli, a közös szülői felügyelet elsődleges pontját továbbra is be kell tartaniuk, és kötelességük kislányukról mindent egyeztetni.

– Két dologról tudunk az ítészek előtt beszélni, a láthatásról, a szülői felügyeletről és a tartásdíj mértékéről. Az egyébként egy érdekes kör lenne, ha én kapnám meg Natika felügyeletét…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!