Bulvár-celeb

2021.09.08. 09:13

Itt a nagy bejelentés: Hajdú Péter elárulta születendő kisbabájuk nemét

A szerelmespár még mindig alig hiszi el, hogy megtörténik velük a csoda, kisbabájuk lesz.

Forrás: Instagram

Annyi sok szomorúság és veszteség után most már biztonsággal kimondható, Hajdú Péter és kedvese célegyenesbe értek, hamarosan szülők lesznek. Eszter szíve alatt szépen cseperedik közös gyermekük, a terhessége problémamentes, így a kismamának nincs más feladata, mint tervezgetni a közös boldog jövőt.

Nagy megnyugvás ez azok után, amin keresztülmentek.

Tavaly nyáron egy ikerterhességet vesztettek el, majd Eszter újra várandós lett, de decemberben komplikáció lépett fel, ami miatt a gyönyörű kismama élete is veszélybe került, kórházba vitték, műteni kellett.

Hétfőn Hajdú Péter egy friss fotót posztolt a kedveséről, melyen Láng Eszter látható, immár kerekedő pocakkal. A képhez a tévés azt írta: „A gyönyörű kismama.”

A büszkesége érthető, hiszen a Life TV vezérigazgatója háromgyermekes édesapa lesz. Amikor azt kérdeztük Hajdú Pétertől, hogy kislányt vagy kisfiút várnak, kicsit hezitált a válasszal, majd elérzékenyülve azt mondta:

„Kisfiunk lesz. Nagyon várjuk már.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!