Bulvár-celeb

2021.09.16. 10:55

Pécsi Ildikó halála után sincs vége az anyagi vitáknak: megszólalt Pártos Csilla

Többévnyi hallgatás után megtörte a csendet Pártos Csilla! Pécsi Ildikó volt menye közleményt adott ki.

Újabb családi háborúskodást robbanthat ki Pártos Csilla bejelentése a hagyatéki tárgyaláson

Forrás: © Bors

Nemrég kiderült, Pécsi Ildikó 400 millió forintot érő hagyatékát a színésznő fia, Csilla volt férje, Csaba örökli. Korábban olyan hírek jelentek meg, hogy Pártos Csilla 80 millió forintnyi rokontartást követel a színésznőtől, illetve hogy idén nyáron megtámadta Pécsi Ildikó végrendeletét. Pártos Csilla a szerda esti Tények Pluszban közleményben reagált ezekre a hírekre – írja a Ripost.

„Közel húsz év házasság után a most már felnőtt fiammal a saját munkánk eredményéből tartjuk fenn magunkat. Ehhez a gyermekem nagykorúságáig húszezer forint gyermektartásban részesültem,

miközben a fél életem munkája és a családom javai lettek befektetve ebbe a házasságba. Mindösszesen erre tartok igényt” – áll a közleményben.

Pártos Csilla ügyvédje azt nyilatkozta, nem igaz, hogy megtámadták Pécsi Ildikó végrendeletét, elfogadták, hogy a hagyaték a művésznő fiára száll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!