nagyon szomorú

2021.09.03. 06:00

Viszály dúl Törőcsik Mari gyerekei között: a fiúnak, Sonnak, az anyjával sem volt jó a kapcsolata

Köztudott, hogy Törőcsik Mari egyik gyermekét, Sont egy vietnámi árvaházból fogadták örökbe és úgy szerették, mint édesgyermeküket, Terézt. Az utóbb időben azonban arról lehet hallani, hogy a színésznő és a fiú kapcsolata nem volt felhőtlen, ismerősök nyilatkoztak arról, hogy bár Son is Velemben élt, alig látogatta meg beteg anyját.

Budapest, 2016. április 6. Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a február 25-én elhunyt Psota Irén, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja szerepeit idézték meg.

Forrás: MTVA Fotó

Fotó: Zih Zsolt

A velemiek most a Story magazinnak beszéltek arról, hogy Törőcsik Mari nem titkolta környezete előtt, hogy nevelt fiával nem felhőtlen a viszonya – írja a life.hu.

A színésznő lányáról, Teréziáról sokat mesélt, azonban fogadott fiáról, Sonról csak igen keveset. Velem lakóinak elmeséléséből azonban kiderült néhány részlet. A fiú 5 éves volt, amikor kimenekítették a vietnámi háborúból a hetvenes években, ezt követően fogadta örökbe a színésznő. Son állítólag gyorsan beilleszkedett, megszokta Magyarországot, ám fiatal felnőttként mégis úgy döntött, visszaköltözik Vietnámba. Csak esküvőjére tért vissza, amit Budapesten tartottak.

A helyiek szerint Törőcsik Mari sosem titkolta, hogy megromlott a viszonya fiával, azonban vélhetően mindig is szerette, mivel amikor Sont egy halálos kór támadta meg Vietnámban, a színésznő azonnal segítségére sietett és 5 millió forintot adott neki, hogy fedezni tudja a kezelését és a gyógyszereit. Son mindenki meglepetésére végül 3 évvel ezelőtt visszaköltözött Velembe és végleg letelepedett.

Mint kiderült, a két gyerek között is feszült a viszony a mai napig, amin csak ront az örökség kérdése.

„Terézia és Son viszonya régóta feszült, de Mari halála előtt sem volt harmonikus. És nyilván az öröklés is nagyon kényes kérdés közöttük. Sajnos, úgy tudjuk, még jó időbe telhet, amíg pont kerül az ügy végére”

– mondta egy helyi lakos a Storynak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!