Bulvár-celeb

2021.10.11. 11:35

Látni sem akarja: kirakja Emiliót búcsúkoncertjéről Bangó Margit

A világhírű cigány- és magyarnóta-énekes számára első a család, de ha valaki tiszteletlenül viselkedik vele, azt nem tűri meg maga körül. A unokájának férje a hírek szerint megsértette az ikonikus előadót, ezért most finoman szólva mosolyszünet van köztük.

Bangó Margit Kossuth-díjas cigány- és magyarnóta-énekes 70. születésnapja alkalmából, egy utolsó nagykoncertre készül 2022. február 12-én, a Papp László Budapest Sportarénában. A jeles alkalom méltó ünnepe lesz eddigi életének és életművének, ahol fergeteges örömzenével és sztárelőadók vendégszereplésével szórakoztatja majd a nagyérdeműt. A koncertet eredetileg 2020. október 25-én rendezték volna meg, aztán 2021. május 16-ra tűzték ki az újabb időpontot, de közbeszólt a koronavírus-járvány, a zenészek és a nézők biztonsága érdekében várni kellett. Az új – és remélhetőleg immár végleges – időpontot már nagyon várják a muzsikusok, a fellépők listája is összeállt már – írja a Bors.

Lekerült a fellépők listájáról

A koncerten Bangó Margitot Szalai Antal és Cigányzenekara kíséri majd, közreműködik Kökény Attila, Takács Nikolas, Emilio, Roby Lakatos, Rigó Jancsi, Szigeti Fercsi és a 4 for Dance táncegyüttes. Néhány dal szimfonikus hangszerelésben, a Budapest Chamber Sinfonietta kíséretében, Drucker Péter vezényletével szólal majd meg – állt a 2020 februárjában az MTI-nek kiadott koncertajánlóban. Ám, ha most akarunk jegyet venni, a hivatalos jegyértékesítő weboldalán olvasható leírásban már nem szerepel a fellépők között a művésznő unokájának férje neve.

A múltidő használata indokolt, mivel a legfrissebb pletykák szerint durván megromlott a viszony a felek között. Lapunk úgy tudja, hogy Emilio úgy megsértette a művésznőt, hogy az látni sem akarja többé. Még akkor sem, ha a szeretett unokájának, Tinának a férje.

Azt beszélik, tiszteletlen volt

Emiliót a tenyerén hordozta Margit, úgy bánt vele, mint a saját fiával. Megkapott tőle mindent, amit ebben a családban megkaphatott, lehetőséget arra, hogy a tehetségét kibontakoztathassa, tévészerepléseket, karriert, jó életet. Mégsem tudott hálás lenni

– ezt mondta a család egyik közeli ismerőse, akitől arról érdeklődött a lap, hogy mit tud Bangó Margit és Emilió kapcsolatának megromlásáról.

Most mosolyszünet van, ami enyhe kifejezés arra az indulatra, ami Margitban forr, és ennek egyenes következménye, hogy Emilió nem vehet részt a világhírű énekesnő életének utolsó nyilvános eseményén, a búcsúkoncertjén.

A zenész eddig szinte mindenhol szerepelt, ahol Bangó Margit megfordult, hiszen nem csak elképesztő tehetség, de egyben családtag is.

Tina férje az elmúlt húsz évben nagyon szoros kapcsolatot ápolt a világhírű énekesnővel, éppen ezért elképzelhetetlen, hogy ha minden rendben van közöttük, akkor elvállaljon bármilyen egyéb koncertet, pláne nem a legendás nagymama búcsúkoncertjén.

Nem akarja kiteregetni a szennyest

Kerestük az ügyben Emiliót, aki a következőt nyilatkozta:

Nem leszek magyarországon a koncert időpontjában. Egy remek szerződést írtam alá még a pandémia előtt, egy 64 állomásos turnén veszek részt.

A Bors kérdésére azonban, miszerint nem gondolja-e azt, hogy a nagymama búcsúkoncertjére haza kellene jönnie, illetve hogy eredetileg szerepelt a műsortervben, majd később eltűnt onnan, nem adott választ.

Interjún kívül, általánosságban annyit azért hozzátett, hogy attól még, hogy egy híres család a kirakatban éli az életét, nem kötelessége kiteregetni a szennyest.

A lap szerette volna megszólaltatni Bangó Margitot is, de a művésznő nem kívánta kommentálni az értesüléseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!