Bulvár-celeb

2021.10.08. 11:25

Öreg autója mentette meg Bereczki Zoltán életét az autópályán

Két autó is nagy sebességgel csapódott az énekes-tévészereplő kocsijába. Egy korábbi karambolról mesélt most részleteket.

20210929 Life tv Frizbi Bereczki Zoltan KB Metropol

Forrás: Life Tv

„A balesetnél is vigyázott rám az őrangyalom, mert aznap azzal a bizonyos autóval mentem, amiért egyébként kaptam is rendesen. Azt írogatták, hogy »na, mert ilyen luxusautóval kell járni«.

Az az autó 2004-es és az én kis játékszerem volt. Mindig javítgattam. Amikor új volt, lehet, hogy drága volt, de én már eleve használtan vettem és ráadásul részletre, és az előző autómat toltam bele”

– mondta Hajdú Péternek Bereczki.

Tömegbaleset részese volt a színész
Fotó: baleset-info

„Hárommal előttünk elütöttek egy madarat és megállt a sor. Megállt az első, megállt a második és megálltam én. Kettő autó mögöttünk azonban nem tudott megállni. Az első belém szaladt, de akkor még megálltam, csak a kocsi hátulja tört meg. Én akkor kiengedtem a féket, mert ilyenkor azt kell, hogy az ütközési energia szabadon távozhasson.

Meg is érkezett a második lökés.

Mivel ez egy kemény tetejű kabrió volt, olyan kemény kasztnival rendelkezett bizonyos pontokon, hogy nem lett senkinek semmi baja. Ez a nagy szerencsénk.

Bármelyik másik autóval mentünk volna, biztosan mindhárman megsérülünk”

– magyarázta a színész a Frizbi stúdiójában, ahol először beszélt arról is, hogy nemcsak az akkor még várandós kedvese, Bata Éva, de az első házasságából született kamasz lánya is az autóban ült a karambolkor.

A Bereczki Zoltánnal folytatott beszélgetést vasárnap este tűzi műsorára a Life TV, közvetlenül az Activity után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!