Bulvár-celeb

2021.10.08. 12:52

Szent a béke? Tündéri családi fotókon L.L. Juniorék

Családi fotózáson járt feleségével és két gyermekével L.L. Junior. Lélegzetelállító felvételek születtek.

Budapest, 2012. február 19. Lesi László Csaba, mûvésznevén L.L. Junior énekes, dalszerzõ szórakoztatja a közönséget az Összefogás koncerten a Papp László Budapest Sportarénában. Gyõrben és Budapesten is egyszerre próbálnak meg zenészek pénzt gyûjteni az államadósság csökkentésére. A koncert nonprofit alapon jön létre, a koncerttermeket, a koncertek hangosításához és világításához szükséges technológiát is támogatásként kapják a szervezõk. A fellépõ elõadók nem kérnek tiszteletdíjat, ezzel járulnak hozzá az adománygyûjtéshez. A közönség a 2012 forintba kerülõ jegyek megvásárlásával segít, a jegybevétel - a technikai költségek levonása után - az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül. MTI Fotó: Soós Lajos

Forrás: MTI / Soós Lajos

Fotó: Soós Lajos

Kibékült L.L. Junior és a felesége, Kinga? A házaspár ugyanis egy meghitt, családi fotózáson járt, ahová természetesen közös kislányukat Lilit, és a rapper kisfiát, Lacikát is magukkal vitték – írja a Ripost.

Csodás felvételek születtek, amikből egyértelműen átjön, hogy nagy a harmónia a családban.

Ez azonban két hónappal ezelőtt nem éppen volt így.

" data-instgrm-version="14">

 

View this post on Instagram

 

Augusztusban mindenki meglepetésére kiderült, hogy Kinga váratlanul összecsomagolt és elköltözött a törökbálinti családi fészkükből, és egy fővárosi albérletbe rendezkedett be, ahová kislányukat, Lilit is magával vitte. A szakítás pontos okáról több pletyka is szárnyra kelt, de eddig egyik fél sem nyilatkozott róla, és elképzelhető, hogy most már nem is fognak.

Az elmúlt hetekben ugyanis több instagramos bejelentkezésük is arra utalt, hogy dolgoznak a házasságukon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!