hátborzongató

2021.11.10. 09:10

Itt bujkált a végzetes nap előtt a gyerekgyilkos Katalin

Megszólalt a gyermekgyilkos B. Katalin édesapja. A volt pornószínésznő György budapesti lakásából indult a végzetes útjára Olaszországba. Az idős férfi hiába próbálta lebeszélni lányát az utazásról.

B. Katalin azok után vitte Olaszországba kétéves kisfiát, Alexet, hogy a bíróság egy ideiglenes végzésben az apának ítélte. A volt pornósnak azonnal át kellett volna adnia a kisfiút az apának, de ő ezt nem tette meg, hanem Alexszel együtt külföldre menekült, ahol több késszúrással végzett a gyermekkel.

Katalin megölte a kisfiát
Fotó: © Saját / Bors

 

A gyászoló nagyapa eddig nem szólalt meg a médiában, ám most megtörte a csendet.

– Katalin megölte a saját gyerekét, erre nincs mentség!

Talán az, hogy attól kattant be, hogy a volt párja mindenáron el akarta tőle venni, pedig a lányom jó anya volt! – mondta a Borsnak György, akiben elevenen él a Katalinnal és a kisfiúval való utolsó találkozás.

György nem tudja felfogni, mit tett a lánya
Fotó: © Kóré Károly

 

– Kati felváltva élt az anyjánál és nálam, ebben az alig 20 négyzetméteres önkormányzati lakásban. A galérián jól elvoltak ketten, én pedig alul aludtam az új élettársammal. Az utolsó két hetet itt töltötték! Az eszembe sem jutott volna, hogy a lányom képes lehet gyilkolni – fogalmazott a férfi, és hozzátette, nem szeretné Katalint az olasz börtönben meglátogatni.

– Írok egy levelet, amiben kifejtem, mit gondolok róla!

A lányom, szeretem őt, és kívánom, hogy megússza a büntetést, de tudom, hogy nem fogja – magyarázta Gyuri bácsi.

Katalin természetesen elárulta az apjának, hogy Olaszországba készül.

– Én megpróbáltam lebeszélni a szökésről. Azzal érveltem, hogy úgyis hazaküldik, de ő erősködött. Azt mondta, megbeszélte egy idős férfival, hogy szállást biztosít neki. Erre egy kicsit megnyugodtam, és odaadtam a kisebbik lányom babakocsiját, hogy azzal mehessenek ki. Tőlem indultak el. Kati nem tűnt feldúltnak, inkább reménykedett abban, hogy minden rendben lesz. Még Budapestről telefonált, hogy késik a vonata, amivel a repülőtérre szeretne kijutni. Olaszországból aztán újra felhívott, hogy az állítólagos jótevője becsapta, ezért tovább kell állniuk, de biztosított róla, nem lesz baj. Akkor beszéltünk utoljára. A tragédia után egy ismerős értesített arról, hogy mi történt. Most úgy érzem, Alexszel együtt egy kicsit én is meghaltam.

Innen indult el Katalin Olaszországba
Fotó: © Kóré Károly

 

György szerint Katalin jobban tette volna, ha rábízta volna a kisfiút, de a lánya már nem bízott meg senkiben.

– Attól tartott, hogy én majd odaadom az apának vagy a másik nagyszülőknek.

Nem fér a fejembe, amit tett… – fejezte be György.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!