Horror

2022.01.10. 06:10

Borzalmas! Véres injekciós tűt találtak a rászoruló gyerekek ajándékdobozában

Nagyon fontos, hogy mindig ellenőrizzük az adományos csomagokat!

A nélkülöző gyermekek támogatása fontos dolog, hiszen sokszor az, ami másnak már csak kacat, a kicsiknek hatalmas ajándék lehet és örömet okozhat – írja a Ripost. Persze nem mindegy, hogy mit ajánlunk fel, és elengedhetetlen, hogy mindig mindent gondosan átválogassunk – hívta fel a figyelmet közösségi oldalán a Supersum Alapítvány azután, hogy sokkoló dolog történt velük a napokban.

"Ezúton is tisztelettel és nyomatékosan szeretnénk kérni minden adományozót, hogy csak átellenőrzött, átválogatott adományt hozzon el hozzánk! Nemrég kapott játékcsomagban volt több használt injekciós tű, véresen bedobva a gyerekek játékdobozába. Nem tudjuk elképzelni sem, hogy a gyerek játszott eddig a tűkkel vagy a felnőtt volt felelőtlen….?????!!!!!! Mindenesetre a munkatársunknak sikerült belenyúlnia, majdhogynem átszúrva egy ujját" – írják a megdöbbentő posztban, amelyhez egy fotót is csatoltak.

"Bele se merünk gondolni, hogy ha egy pici gyermek találja meg a tűket és az ő kicsi kezét szúrja meg, hogy megijedhetett volna szegény. 

Természetesen kértünk vérvizsgálatot, 2 hét múlva lesz esedékes. Addig is csak remélni tudjuk, hogy nem lesz komolyabb és hosszabbra nyúló következménye más felelőtlenségének" 

– fűzték hozzá.

Úgy tudni, nem szándékosan tették a dobozba az injekciós tűket, és a felajánló sem tudja, miként kerültek a legós csomagba.

 Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában