A férfiak elárulták

2022.06.24. 20:05

5 hiba, amit a nők szex közben vétenek

Nem is olyan régen végeztem egy nem reprezentatív kutatást a női barátaim és ismerőseim körében, amiből megszületett az 5 leggyakoribb szexhiba, amit a férfiak elkövetnek. Most következzen a másik oldal: férfiak vallottak a női vétkekről.

1. Imitált orgazmus

Nos, azt gondolom, nem kell túlragozni, miért is romboló egy kapcsolatra nézve, ha a nő színleli az orgazmust. Azt hiszed, a párod nem veszi észre? – ha valóban így van, talán rossz emberrel vagy együtt. Te hogyan reagálnál, ha ő lenne az, aki csak megjátssza veled a gyönyört? Persze, egy nő számára gyakran nehezebb elérni a csúcspontot, de türelemmel és odafigyeléssel, no meg némi útbaigazítással nincs lehetetlen - írja a life.hu.

Persze, férfiként fontos, hogy az a nő, akivel vagyok, végül elérje az orgazmust. Vannak olyan nők, akik aktus közben nem tudnak elmenni, ilyenkor bevetem az orális tudásomat. Szeretem, ha élveznek, de az végtelenül lerombolja a férfiúi önbecsülésemet, ha megjátsszák. Kiszúrom, és nem értem. Nem bízik bennem, vagy nem élvezi velem a szexet, és így akarja, hogy vége legyen?– Tamás.

2. Takargatja magát  

Kevesebb lehangoló dolgot tudok elképzelni az ágyban, mint egy olyan nőt, aki takargatja közben a picit nagyobb pociját, nem veszi le a melltartóját, mert szerinte lógnak a mellei, vagy azért nem akar kutya pózban lenni, mert laposnak érzi a fenekét. Ez nagy hiba. Élvezd a szexet, az izgatóbb a legformásabb testnél is!
- Ágoston

Sok nő elégedetlen a külsejével, miközben a hús-vér férfiak nem címlap-robotok, akiket csak és kizárólag az épp aktuálisan divatos tökéletes test izgat fel. Az önbizalom szexi. Hidd el, a párod nem azt látja, hogy ma este fel vagy puffadva... egyszerűen csak add át magad az élvezeteknek!

3. Fadarabként viselkedik  

Bár a férfi a behatoló, ez nem azt jelenti, hogy itt meg is ált a szex. Hölgyeim, igenis mi is lehetünk aktívak, kezdeményezők vagy épp kényeztetők, ami még inkább beindítja a férfiakat.

Csodaszép csaj volt, buja bájjal, aztán... aztán csak feküdt alattam, még hangja sem volt. Nem értettem a dolgot. Mástól is hallottam már az ilyen fatörzs csajokról, hát, hiába az álomalak, ha az ágyban ilyenek– Zoli.

Top,View,Of,Attractive,Passionate,Couple,Kissing,On,Table,On
Forrás: Shutterstock

4. Idomárok  

Vannak azok a csajok, akik mintha az életükért küzdenének az ágyban. Jobban mondva, mintha a miénket akarnák elvenni. A domina típus nekem bejön, de amikor túltolják, az lelohaszt. Én vagyok a férfi, nem kell a szerepcsere
– Domi.

A vad szex élvezetes lehet, de ha mi nők olyanokká válunk az ágyban, mintha mi uralnánk a férfit, aki rabszolgaként kell, hogy viselkedjen, csak bizonyos BSDM játékokban állja meg a helyét. Érdemes tehát felkészíteni a partneredet, hogy mire számíthat, különben oda a vágy – már, ami az ő részét illeti.

5. Felesleges kényeskedés  

Túl hideg van, túl meleg van, túl sok a fény, nyitva az ablak, nem vagyok frissen borotválva... ezek a kényeskedősnek ható kifogások pillanatok alatt megölik a szenvedélyt. Ha hangot adunk a körülmények kényelmetlenségének, azzal azt is kimondjuk, nem kívánjuk annyira a szexet, hogy belevessük magunkat a vágyak uralta világnak. Ne, ne arra gondolj, hogy párod például nyilvános helyen akar szexelni, amit te szóvá teszel, és nem is kifogásokról, hogy elkerüld a szexet – hiszen ha nem akarod, mondd azt, egy igazi partner megérti.

A barátnőmmel nagyon megkívántuk egymást, de mikor belemelegedtünk volna, jelezte, hogy neki meg kell borotválkoznia odalent, mielőtt lekerül a bugyija. MI??? Engem nem érdekel, hogy szőrösebb, mindenhogy imádom, az izgalmi állapotomon az rombol, ha csak emiatt nem folytathatjuk. Ezt el is mondtam neki, ő pedig el tudott lazulni és szuper szeretkezés lett a vége– Ricsi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában