Azt hitték, meghalt

2022.08.19. 07:25

„Úristen, mit tettél?” – kifakadtak VV Anett szülei

A szörnyű balesetet szenvedő lány életéért imádkozva utazott Baranya megyébe Béres Anett édesanyja és édesapja, akik akkor még azt sem tudták, hogy gyermekük él-e még.

Béres Anett

Forrás: Origo

VV Anett egy teaszeánszon vett részt barátnőjével, Sáfrány Emesével, azonban a megtisztulás helyett kis híján végzetes tragédia lett a történet vége.

Borzalom a teaszeánsz utáni reggelen

Anett álmaiban sem gondolta, hogy ilyen szörnyű véget ér a siklósi lélektisztító szeánsz, amire Sáfrány Emesével együtt jelentkeztek. A két barátnő egy laza csajos estére készült, a napi gondokat hátrahagyva. Annak reményében vágtak bele a kalandba, hogy az önismeret útjára lépve, lelki problémáiktól megszabadulva, frissen, újult erővel, energiával telve térnek vissza a dolgos hétköznapokba.

Ehelyett azonban az este folyamán elfogyasztott ayahuasca teakeverék a feltételezések szerint Anettnál olyan hal­lu­ci­ná­ció­kat generált, amelyek megijesztették, és önkívületi állapotban menekülésre késztették. Csak másnap találtak rá, összetört csontokkal.

Műtétek sora következett

Az egykori valóságshow-szereplőnek mozdulatlanul kellett feküdnie a pécsi kórházban, miután öntudatlan állapotban bukkant rá Siklós mellett egy idős férfi, aki kora reggel kapálni indult a szőlőjébe. Miután kórházba szállították, kiderült, hogy szilánkosra tört a bokája és bordatörése is lett.

Július 11-én egy gyermekét kutató középkorú pár állt meg autójával a Baranya megyei szőlőültetvény mentén, hogy az ott várakozó férfitól útbaigazítást kérjenek.

„Épp most találtunk egy lányt” – mondta a férfi, aki egyébként a mentőre várt. „Életben van?” – kérdezte remegő hangon az asszony. „Nem nagyon” – jött a válasz.

Mardossa a bűntudat

„Amikor megláttam őket, a szívem szakadt meg azért, hogy mit élhettek át, amiért eltűntem és végül ilyen állapotban látnak… Apukám azt suttogta, amikor meglátott: »Úristen, mit tettél?« A kórházban azután nagyon lecseszett”

– mesélte a Story magazinnak Béres Anett, aki azt is elárulta, azóta még szorosabb lett közte és a szülei között a kötelék, idézte a Metropol.

„Fáj, hogy fájdalmat okoztam nekik. Voltak pillanatok, amikor azt hitték, meghaltam” – tette hozzá a lány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában