Gyanús fotó...

2022.09.12. 10:08

Rajongói találgatják: vajon egy férfi oldalán bulizta át az éjszakát Berki Mazsi?

Állítólag egy budapesti szórakozóhelyen látták a minap, ahol igencsak jól érezte magát egy férfi társaságában. Állítólag.

Forrás: TV2

A Redditen jelent meg az a fotó, melynek készítője azt állítja: a felvételen Berki Mazsi látható, akit egy szórakozóhely vendégei közt pillantott meg, és aki a beszámoló szerint az egész éjszakát egy férfi társaságában töltötte, akivel igen közel kerültek egymáshoz. Egész konkrétan a poszt szerzője azt írja, hogy a pár az ottlétük alatt végig csókolózott – osztotta meg a Bors.

A lap kereste Mazsit, hogy megkérdezze, elképzelhető-e, hogy valóban őt látták a szórakozóhelyen, de sajnos nem érték el – a felvételeket látva pedig sem a csókolózás tényét nem tudták megerősíteni, sem azt, hogy a frizurájában valóban Mazsira emlékeztető nő valóban ő vagy sem.

A vitatott felvétel. Mazsi van a képen vagy sem?
Forrás: Bors

Nem először fordul elő, hogy Berki Krisztián özvegyét össze akarják boronálni valakivel. Legutóbb akkor indultak el a találgatások, amikor egy rendezvényen jelent meg Nádai Anikó exe, Kovács Dániel Richárd oldalán. Noha sokan már akkor szóvá tették, hogy hamar véget ért a gyászidőszak, Mazsi egyik ismerőse tisztázta: a férfi csak barátként és támaszként van jelen, nem olyan szerepben, ahogy azt a kommentelők sejteni vélték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában