Bulvár-celeb

2022.10.24. 11:35

Kimondták: Molnár Gusztáv meg fog halni, ha nem változtat

Néhány nappal ezelőtt a színész örömmel osztotta meg a követőivel, hogy 2 hónapja nem ivott.

Forrás: Ripost

Molnár Gusztáv családja az alkoholproblémái miatt széthullott, így amikor két hónap után kifelé menet átlépte az elvonó küszöbét, nem volt hova hazamennie. Mint elmondta, jelenleg a gondozójánál húzta meg magát és munkakeresésbe kezdett. Bizakodóan néz a jövőbe, ám van valaki, aki átélte mindazt, amit ő, és nem teljesen ért vele egyet - írja a Ripost.

 

MC Hawer, polgári nevén Koczka Géza figyelemmel kíséri a fejleményeket, mert szívügyének érzi, hogy támogassa a sorstársait. A zenész 24 éven át volt az alkohol rabja, de mivel már 9 éve józan, komoly rálátása van a folyamatokra és nem ért egyet a színésszel.  

 

Molnár Gusztáv meglepően őszintén reagált a saját Facebook-bejegyzése alatt MC Hawer biztató szavaira, valószínűleg emiatt is törölte később a leírtakat.  

 

Azt látom, hogy teli van sérelemmel. Azt írta nekem, a józanságra rászokni nem olyan egyszerű, mert a felesége a gyerekkori barátjával jött össze és kiforgatták mindenéből. Ezt pedig nagyon nehéz neki feldolgozni

 

– kezdte a Borsnak MC Hawer, aki azt a következtetést vonta le, hogy a színész nagy eséllyel nem fog kilábalni az alkoholizmusból.

"Mondtam neki, hogy sajnos problémák vannak, voltak és lesznek is, de egy a lényeg, nem a problémát kell nézni, hanem a megoldást. Az a baj, hogy a sérelmek miatt ugyanúgy a piához fog menekülni. Valószínűleg vissza fog esni. Még túl fiatal ahhoz, hogy ezt túl komolyan vegye" – kezdte a mulatós sztár, s hozzátette, Gusztáv esetében csupán két végkifejlet lehet.

 

Nagy eséllyel méltatlanul, elhagyatva, hajléktalanként fog meghalni, ha nem változtat az életén, vagy feláll és csapot-papot hátrahagyva dolgozik és minden munkát elvállal, ami szembejön vele. A sóvárgás soha nem fog elmúlni, legfeljebb csak enyhül. Impulzusokkal kell teletömni magadat. Én szinte minden pénzemet élményekre költöm. Impulzusokat vásárolok, hogy ne jusson eszembe az italhoz nyúlni

 

– árulta el a saját bevált módszerét a zenész.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában