Bulvár-celeb

2022.11.21. 10:25

„Árpa Attilának is el fogom mondani”: erotikus munkából él Bea

Hatalmas titkok derültek ki A Nagy Ő egyik versenyzőjéről. Bea, habár visszahúzódó, romantikus személyiségnek mutatja magát, az édes külső vad, szenvedélyes és exhibicionista belsőt takar.

Forrás: TV2

Az elmúlt napokban felütötte a fejét, hogy A Nagy Ő egyik versenyzője nem kifejezetten az a szende, romantikus lány, akit a kamerákon keresztül megismerhettek a nézők. 

 

Habár korábban egy kérdezz-felelek során a műsorvezetőnek, Lékai-Kiss Ramónának azt mondta, nem volt még része egyéjszakás kalandban, most fény derült arra, hogy Bea erotikus videókat és képeket kínál fel követőinek a világhálón, és ezért rajongói busásan meg is fizetik. 

 

Az ezzel foglalkozó lányokat egyébként camgirlként ismeri az internet. Ezek a tartalomgyártók azzal foglalkoznak, hogy pénzért, jutalmakért bizonyos erotikus ellenszolgáltatásokat kínálnak. Beáról senki nem gondolta volna, hogy közéjük tartozik, de az elmúlt napokban sok támadás érte a különböző közösségi oldalakon, így a Bors felkereste A Nagy Ő versenyzőjét, aki készségesen nyilatkozott arról, milyen megpróbáltatásokkal kell szembenéznie annak, aki ebben a „szakmában” próbál elhelyezkedni. 

 

 – Senki nem tudhatja, hogy annak idején miért, milyen élethelyzetben vágtam ebbe bele. A műsor egy adott pontján egyébként Attilának is el fogom mondani ezt a kis „titkot”, és a nézők is látni fogják, ő hogy reagál erre.

 

– mondta Bea a lapnak.

A teljes interjút ide kattintva lehet elolvasni. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában