Bulvár-celeb

2022.11.08. 18:21

Borzasztó dolog történt Caramel klipforgatásán

Nagyon beteg lett az énekes, tüdőgyulladást kapott.

Fotó: Bors

Az Újra egy tipikus „carameles” dal: hangzásában a 80-as, 90-es évekre hajaz, de természetesen modern, 2022-es hangszereléssel. A hamarosan megjelenő lemez címadó száma akár egy szerelmes dal is lehetne, de nem az. 

„A legbelsőbb érzéseimről énekelek. Ki akartam fejezni mindazt, amit az elmúlt években éreztem: azt, hogyan lehet visszatérni és újjászületni az elveszettség után.”

Ehhez a bensőséges hangulatú szerzeményhez nemrégiben egy imidzsklip is készült, amely több verzió közül lett a befutó – írja a Bors.

„Ez a videó volt annyira letisztult és egyszerű, hogy a nézőt engedi teljesen a zenére koncentrálni.  Hajnalban kezdtük a forgatást, és van benne egy olyan jelenet, amikor a Duna vizén fekszem. A fagyos hideg ellenére tényleg bementem a vízbe: ezzel a lebegéssel is az elveszettség érzését akartuk kifejezni. Másnap máris éreztem a »bátorságom« eredményét: tüdőgyulladást kaptam. Két hét ágynyugalmat írt elő az orvos. Azt kell mondanom, hogy ennek ellenére is megérte, mert sikerült megjeleníteni a dal hangulatát. Kétszer az eső is elkezdett ömleni, amiért le kellett állítani a forgatást, csak azt sajnáltam, hogy az esőcseppeket nem tudtuk felvenni, mert féltettük a technikát” – mesélte Caramel, aki ezúttal feláldozta egészségét a művészet oltárán.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában