Bulvár-celeb

2022.11.28. 11:09

Először jelent meg a nyilvánosság előtt Szente Vajk és párja

Szente Vajkot szerelmével, Molnár Andival sikerült lencsevégre kapni a Dancing with the Stars döntőjében. A pár eddig igyekezett kerülni a kamerákat, ám a TV2 show-jában immáron együtt érkeztek.

Fotó: Bors

Szente Vajkkal kapcsolatban nagyon ritkán hallani, hogy megosztja a nagyvilággal párkapcsolatait. Dobó Katával való kapcsolatukról is csak a szakítás híre jutott el a rajongókhoz. A 41 éves színész próbálta mindig is magában, privátban élni szerelmi életét, de úgy tűnik, most ő is kivételt tett, nyilvánosan mutatkozott szíve választottjával. Jelenlegi barátnője a Dancing with the Stars korábbi zsűritagja, a gyönyörű táncosnő, Molnár Andi – írja a Bors.

Andi nem sokkal ezelőtt még férjnél volt. Áprilisban derült ki, hogy öt év után elválik arra hivatkozva, hogy sokat küzdöttek, de nem tudták legyűrni a problémáikat.

Andi és Vajk a kapcsolatukról eddig nem nyilatkoztak, nyáron azonban lebuktak.

Molnár Andi egy Barcelona-meccsről tett ki néhány fotót az Instagramra, és az egyiken úgy látszik, Vajk is feltűnik pár pillanatra. A követők egyből kiszúrták, hogy a képeken a színész-rendező látható, ám nyilatkozatot és közös képet azóta nem láttunk tőlük. 

A Dancing döntőjében azonban sikerült lencsevégre kapni a gerlepárt. A színfalak mögött hatalmas volt az öröm, nagy volt a boldogság, és a sztárokat szerelmeik kísérték a döntő napjára.

Fotó: Bors

Lékai-Kiss Ramóna férje, Lékai Máté, Tóth Andi kedvese, Marics Peti, Szente Vajk párja, Molnár Andi és végül, de nem utolsósorban Istenes Bence is a színfalak mögül támogatta a szerelmét.

Csinos nők gyűrűjében

Szente Vajk mindig is gyönyörű párokat választott maga mellé. 2012 nyarán kötött házasságot Erdélyi Tímeával, amely kapcsolat 2017 tavaszáig tartott. 2019 októberében váltak el hivatalosan. Később másfél évig élt kapcsolatban Tiborcz Fanni, táncművésszel. 2021-től 2022-ig párja Dobó Kata színésznő volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában