Bulvár-celeb

2022.11.16. 15:35

Görög Zita lekésett repülőgépe zuhant le

Megmentette a sors Görög Zitát.

Forrás: TV2

Voltak igazán veszélyes szituációk Görög Zita életében - írja a Bors.

Sodort már el hatalmas hullám a Tirrén tengeren, csúsztam meg a Grand canyon szikláin de sárba is ragadtam estélyiben fekve. Késtem le gépet Taiwanon, ami lezuhant, dobált repülő Curacao felett, amit hurrikán kísért a térségben. 2001-ben csak a szerencsének köszönhetem, hogy épp nem voltam New Yorkban szeptember 11-én. Megúsztam busz robbantást Jeruzsálemben és néztem végig Prágában egy áradást a hotel szobámból

– mesélte friss Instagram-bejegyzésében Görög Zita, aki egy ideig számolta azt a rengeteg helyzetet, amitől meg lett kímélve, aztán már csak a tanulság volt a fontos.


„Hiszem, hogy ha kések annak oka van és nem kifogásként használom. 

 

Nem engedem megingatni magam a megérzéseimben, mert nincs is semmi más eszközöm! Ha valami lehetőségtől, helyzettől összeszorul a gyomrom, arra nemet mondok, legyen szó gyereknevelésről vagy munkáról. 

 

Így szálltam már ki sikítozva egy repülőgép turbinával tunningolt autóból, ami 1 peccel később a közönségbe száguldott és mondtam le nyaralást Tunéziában arra az időpontra, arra a partszakaszra, ahol terrortámadás történt pár éve. Persze tanulom még a megérzések és félelmek közötti különbség felismerését, de ez a belső utazásom legizgalmasabb része” – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában