Bulvár-celeb

2022.11.18. 03:55

Liptai Claudia először beszélt legfájdalmasabb titkáról

Több mint három évtizedes hallgatás után beszélt élete egyik legfájdalmasabb időszakáról Liptai Claudia.

Forrás: TV2

Liptai Claudiát 16 éves korában hagyta el az édesanyja: három hónapra elköltözött a családi otthonból, magára hagyva a tinédzsert, akinek abban az időszakban egyedül kellett élnie alkoholista apjával. A színésznő Almási Kitti pszichológusnak A TE döntésed című, YouTube-on elérhető beszélgetésben vallott – írja a Bors.

– Tizenhat éves koromig voltak együtt a szüleim. Nem véletlen, hogy a gimis időszakomra tehető a legrosszabb időszakom. Tizenhat voltam, amikor anyu elköltözött és otthagyott engem... És ez egy nehéz ügy

– árulta el Claudia, aki korábban sosem beszélt arról, hogy milyen szomorúságot okozott neki az édesanyja.

– Az ember egy kicsit talán el is szeretné felejteni, hogy mi történt, bár én ezt később anyuval megbeszéltem. Volt három hónap, amikor egyedül éltem az apámmal, és az pokolian rossz három hónap volt – tette hozzá.

Szüleinek házassága addigra már véglegesen megromlott, a családfő alkoholproblémája és agresszív viselkedése megkeserítette a mindennapjaikat. Ilona hosszú évek gyötrődése után döntött úgy, hogy új életet kezd. Egy apró lakásba költözött azzal a férfival, akit már Claudia apja előtt is élete nagy szerelmének tartott. Hely azonban nem volt a tinédzser lánynak, aki így ott maradt a pokoli helyzetben.

– Felnőttként teljesen máshogy látom anyukám döntését. Kettős érzések vannak bennem: nőként megértem, gyerekként nem. Ő talán azt hitte, hogy felnőttebb vagyok, azért lépett... Most Panka 16 éves. Még ha néha azt is érzem, hogy ezer darabra tudnám szedni, akkor sem lennék képes otthagyni őt semmilyen rossz helyzetben. De lehet, hogy nem lennék ma az, aki, ha ez nem történik meg velem

– tette hozzá.

Három hónap után Claudia telefonon hívta az anyukáját, és elmondta neki, hogy nem bírja tovább, mire az asszony rögtön magához vette őt. Bár a színésznő lelkében mély nyomot hagytak a történtek, még így is rajongásig szerette az édesanyját, akiről mindig a legszebben nyilatkozott. Minden évben, több bejegyzésben meg is emlékezik róla a közösségi oldalain, rendszeresen kiemelve, hogy folyamatosan gondol rá.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában