Bulvár-celeb

2022.11.22. 18:15

Szomorú családi titokról rántotta le a leplet Gáspár Evelin

Gáspár Evelin a TV2-nek mesélt arról, hogy amikor az Ázsia Expressz műsorában szerepelt, az nem volt túl jó hatással nagybátyjával, Gáspár Zsoltival való kapcsolatára. Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti azóta sem állnak szóba egymással.

Fotó: Bánkúti Sándor

A rokoni páros az Ázsia Expressz második évadában szerepelt együtt. Gáspár Evelin még a Párharcból való kiesése előtt nyilatkozott a tapasztalatairól, akkor árulta el azt is, hogy mennyire összevesztek Gáspár Zsoltival az Ázsia Expressz után - írja a riport alapján az Origo.

Attilával sokkal bensőségesebb viszonyt ápolok, mint a nagybátyámmal. Érdekes módon Zsoltival azóta nem is beszélek.

 

Olyan szinten, hogy le is tiltottuk egymást a telefonunkban, nem is tudjuk egymást felhívni. 

 

Nekünk az Ázsia Expressz nem hozott olyan jó dolgot. Történtek utána bizonyos dolgok a családban, amik nem publikusak, és letiltottuk egymást. Ennek a fajta műsornak van egy átka, úgyhogy remélem, a Párharcban nem ez lesz - nyilatkozta Gáspár Evelin a TV2-nek. Azt is elárulta, hogy a szüleire viszont nagyon büszke, szerinte ők kiváló csapatot alkottak az Ázsia Expresszben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában