Bulvár-celeb

2022.11.17. 15:16

Újabb hírek érkeztek Mészöly Kálmánról, erre vágyik most a sportlegenda

Legyőzte a koronavírust, ismét a belgyógyászaton kezelik Mészöly Kálmánt, a Vasas és a magyar válogatott egykori világválogatott labdarúgóját.

Fotó: Török Attila

Mészöly Kálmán a hónap elején került a János kórházba, keringési zavarokkal szállították a belgyógyászati osztályra. A legyengült angyalföldi ikont fertőzéssel, tüdőgyulladással kezelték, állapota szerencsére szépen javult, fia, Mészöly Géza elmondása szerint már arra készült, hogy visszatérjen otthonába.

– Az elmúlt héten, pontosabban kedden aztán kaptuk az ijesztő hírt, covidos lett az öreg – mondta a Borsnak a futball-legenda fia. 

– Mit mondjak, megijedtünk, de szerencsére édesapám nagy küzdő, kőkemény pali, még ez a brutális koronavírus sem tudta legyűrni.

Mészöly Géza naponta látogatja a kórházban az édesapját, és amikor beszéltünk vele, örömmel újságolta, hogy a vírus a „fasorban” sincs már, sőt apját már kiengedték a Covid-osztályról, ismételten a belgyógyászaton ápolják őt.

– Éppen most jöttem el tőle a kórházból – mesélte Mészöly Géza. – Most már bátrabban mondom, hogy egyre jobban van az öreg. A tüdőgyulladása is javulóban, a közérzete napról napra javul. Még azt is mondta, hogy várja a gyógytornászt, mert megértette, hogy mozgás nélkül csak nagyon lassan szerezheti vissza a kondícióját.

Géza elárulta, hogy édesapjának az étvágya is visszatért, alig várja, hogy feltálalják neki az ebédet. Persze ezen nincs mit csodálkozni, hiszen nem csak a kórházi kosztot fogyasztja.

– Gyöngyi, édesapám felesége (Bardi Gyöngyi, egykori válogatott röplabdázó, a szerk.) naponta főz, és viszi a házi kosztot, a meleg kaját apunak. Az öreg egyáltalán nem válogatós, mindig szerette a hasát, ez látszik is rajta. 

– És, ami nagyon fontos, a kedve szintén javulóban van, már arról beszél, hogy otthon, egy-egy nagyon kicsike fröccs társaságában, majd együtt nézzük a focivébét. 

Ez persze még várat magára, de a meccsekről természetesen nem marad le, mert a kórházban is van tévékészülék a szobájában.

Mészöly Kálmán kijelentette, nem enged a huszonegyből, a világbajnoki döntőt, ahová a brazilokat és a hollandokat várja, már otthon, a karosszékéből akarja végigszurkolni. Hogy kinek drukkol, ez megmarad a Szőke Szikla titka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában