Bulvár-celeb

2022.12.23. 11:55

Borzalmas titok derült ki Zámbó Jimmyről: le akarta lőni Pataky Attilát

Az Edda frontemberében a mai napi élénken él a vérfagyasztó emlék.

Forrás: MTI

Fotó: Zih Zsolt

Pataky Attila őszintén elmondta, mit gondol az aranytorkú Zámbó Jimmyről, és beismerte: ő is megrémült, amikor az énekes fegyvert rántott rá 1998-ban.

Az ominózus napon Jimmyvel és Lagzi Lajcsival léptek fel Miskolcon, ahol Pataky Attila szerette volna sorrendben utolsóként énekelni. A Királynak viszont ez nem tetszett, és szó szót követve előkerült a fegyver - mondta el a Borsnak Pataky.

"Láttam már fegyvert előtte, de őszintén megmondom, egy kicsit azért jéggé dermedt a szívem, amikor Jimmy rám fogta. Kérdeztem is tőle, hogy mit gondol, mit csinál, és megmondtam neki, hogy aki kardot ránt, az kard által vész el. Ő meg csak folytatta, de a legszörnyűbb az egészben, hogy ha most kérdeznék tőlem, nem tudom, hogy végül melyikünk zárta az aznapi koncertet, ő vagy én – mesélte az Edda frontembere, aki elmondta, hogy szerinte mi volt Jimmynek a legnagyobb hibája.

"Úgy gondolom, hogy bármit is szerzett valaha magának, neki valahogy sosem volt elég mindaz, amije volt. Megvolt a legjobb autója, a csodálatos hangja, szerető családja, de ez mintha mit sem számított volna. Én úgy gondolom, hogy aki Királynak hívatja magát, az soha nem lesz igazi király"

 – mondta és hozzátette, hogy ez a fegyveres történet volt az a pillanat, amikor véget ért a barátságuk.

Valami félresiklott

"Megmondtam neki az incidens és a koncert után, hogy remélem tisztában van azzal, hogy ez most kettőnk életében ennyi volt, és nem több. 

Lemondtam arról, hogy barátok legyünk, mert mérhetetlenül nevetségesnek tartottam, hogy Miskolcon, az otthonomban fegyvert fogjon rám valaki. Nem volt közöttünk harag, de más utakat választottunk. Ő úgy érzem, egy kicsit túldimenzionálta magát. 

Tény, csodálatos hangja volt. Tény, nagyon szerették őt, nagyon sokan. Tudom, hogy engem egyébként még tisztelt is a maga módján. Csak valami félresiklott, de nem tudjuk, hogy micsoda, talán még ő sem" – tette hozzá Pataky, aki a következő szavakkal zárta az interjút: 

"Nyugodjon békében, és remélem következő életében jóvá tudja majd tenni mindazt, amit itt rosszul csinált. Tény, hogy voltak furcsa dolgai, de – tudom ez nem mentség – ő ilyen volt."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában