Bulvár-celeb

2022.12.02. 15:18

Csúnya baleset érte Zalatnay Cinit

Az énekesnő otthonában sérült meg.

Fotó: TV2

Képtelen visszavenni a tempóból Zalatnay Sarolta. A még mindig fiatalos pop-rock énekesnőnek eszében sincs nyugdíjas tempóra kapcsolni, ám kapkodása ezúttal balesethez vezetett.

– Olyan vagyok, mint anyukám volt még nyolcvanévesen is: mindig sietek, akkor is, ha nem kell. Néhány napja a Panna nevű vizslám után szaladtam, és megcsúsztam a kövön. Hogy úgy mondjam: popsival előbb értem a földre, mint kellett volna – mesélte a Borsnak az énekesnő. – Hirtelen olyan érzés volt, mintha a 220-at belevezették volna a hátamba! Voltam azóta orvosnál, megröntgeneztek, törés nincs, de zúzódást szereztem. Három évvel ezelőtt hat bordám tört el, szintén egy esés miatt. Ez nem múlt el nyom nélkül, sajnos emiatt jobban megvisel a mostani eset. Fájdalomcsillapítókat szedek, és fújó gyakorlatokat végzek. Ez azt jelenti, hogy egy gumikesztyűt kell felfújnom naponta többször, ezt javasolta az orvos, hogy elkerüljem, hogy bevizesedjen a tüdőm. A három évvel ezelőtti balesetemkor is segített ez – ismerte el Cini. 

Az énekesnő a fájdalom ellenére derűs maradt:

– Nem igazán szabad most tüsszentenem vagy nevetnem. Persze az élet pont most produkál olyan szituációkat, hogy ezt nehéz betartani. Mély levegőt még nehezen tudok venni, de az éneklésnél nem érzek fájdalmat, hétvégén már szeretnék fellépni. Mindenkit arra kérek, vigyázzon magára, ne felejtsük el, hogy múlik az idő – szögezte le Cini, aki vallja, azért nem történt nagyobb baj, mert rendszeresen szedi a vitaminokat. Azt is kihangsúlyozta, hogy jókedvéről más is gondoskodik:

– Ősszel DR BRS-sel felújítottuk az 1974-es Várlak még (Hosszú, forró nyár) című számomat, ezt a rappes verziós közel kétmillióan nézték már meg a videómegosztó oldalon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában