Bulvár-celeb

2022.12.24. 01:45

Opitz Barbi és a rendőrség nem ugyanúgy emlékszik

Opitz Barbi azt állítja, nincs semmi baj...

Forrás: Bors

Opitz Barbit kétségbeesve kereste édesanyja és a testvére, miután nem tudták elérni. A fiatal énekesnőt állítólag életveszélyesen megfenyegette a párja, erőszakkal akarta rávenni, hogy menjen vele vidékre. 

"Barbi tegnap szakított a barátjával, aki ezt követően halálosan megfenyegette, és rátörte a lakása ajtaját. Arra kényszerítette, hogy menjen vele Kókára vonattal, ahol a fiú is lakik. Azóta nincs róla hír.

Az a fiú már többször is bántalmazta, fenyegette és zsarolta. Valószínűleg most is valami hasonló történt" 

– mondta Georgina, Barbi testvére az AC Newsnak. Ezt a hírt a teljes hazai bulvársajtó felkapta, azonban rövidesen kiderült, sértetlenül előkerült az énekesnő - írja a Bors.

Opitz Barbi édesanyja végül a Facebookon tudatta, hogy az énekesnő a rendőrségen van. A rendőrség később közleményt adott ki. 

 

A rendőrök azt írták, hogy Opitz Barbit a lakásán találták meg, ahol nem sokkal később megjelent a barátja is. A rendőrség szerint erőszakkal akarta magával vinni. A barátot bevitték, kihallgatják. Opitz Barbi tanú az ügyben.

 

Az énekesnő nem sokkal később az Instagramon üzent, és a rendőrségnek ellentmondó szöveget tett közzé. 

"Vitatkoztunk, a telefonom valahogy nála maradt, úgy ment munkába, én meg eközben otthon aludtam néhány órát, és így nem ért el senki pár óráig, de minden rendben!" 

– írta, holott a rendőrséget is megjárták...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában