Bulvár-celeb

2023.01.21. 08:50

A netről tudta meg G.w.M. exe, hogy miért bomlott fel a családjuk (videó)

Nem örül Nagy Melanie, hogy a figyelem középpontjába került, de már megtanult ezzel együtt élni.

Forrás: TV2

A rapper volt párja nem számolt azzal, hogy a szakításuk után gyermekei édesapja ennyire közszemlére teszi az életüket új kedvesével, Kulcsár Edinával. Már egy éve, hogy Melanie és G.w.M. szakított, mégis szinten naponta jelenik meg a neve különböző portálokon olyan összefüggésekben, amelyekben az édesanya sohasem szeretett volna szerepelni.

"Voltak olyan pontok az elmúlt évben, amikor nem szerettem volna csöndben maradni, mert alaptalan vádak értek" – mondja el a Tényeknek adott interjújában Nagy Melanie. 

"Én nem kerestem ezt a figyelmet, hirtelen jött, és próbáltam csendben figyelni, mi történik körülöttem. Majd eljött az a pillanat, amikor viszont már nem hagyhattam szó nélkül a történéseket. Némely híresztelésben ugyanis olyan szemtelenül messze állt az igazságtól az, amit állítottak, hogy ötszáz milliót kaptam volna, meg hogy másfél milliós gyerektartást követelnék..."

G.w.M. és Melanie
Forrás: TV2

Melanie nem omolhatott össze, gyerekei miatt ki kellett tartania, hiszen egyedülálló anyukává vált egyik pillanatról a másikra - írja a Ripost.

"A barátok, a család tartotta bennem a lelket. És azok, akik segíteni szerettek volna" – árulta el az anyuka, aki egy éve az internetről tudta meg, hogy miért bomlott fel a családja G.w.M-mel. 

Ám a fájdalmas múlt év után többen is arra bíztatták, térjen vissza eredeti szakmájához, a sminkeléshez.

"Egy barátnőmmel szépségszalont szeretnék nyitni, amelyben be fogunk rendezni egy gyereksarkot, hogy a hozzánk hasonló édesanyák is el tudjanak menni egy kis szépítkezésre a gyerekekkel együtt” – mesélt tovább mosolygósan Melanie, aki egyedül arra vágyik, hogy nyugalomban élhesse az életét tovább.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában