Bulvár-celeb

2023.01.31. 17:00

Elege lett Tóth Gabinak, döntött: ide vonul vissza a fővárosból

A harmincöt éves énekesnő régi vágya, hogy vidéken, kertes házban lakhasson a családjával.

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Most úgy látszik, végre be is teljesül ez az álma. Gabi természetesen férjével, Krausz Gáborral, és kislányukkal, Hannarózával közösen hagyja el Budapestet. Sokan tudják, hogy az énekesnő rendszeresen blogol a csalad.hu-ra, posztjaiból sok minden kiderül a magánéletéről is, ahogy most az is: a férjével tényleg rászánják magukat a költözésre.

"Még óvatosan merek csak fogalmazni, és konkrétumokat még félek elárulni, de tudjátok, hogy régi vágyam, hogy a Dunakanyarba költözhessünk. 

Úgy néz ki, hogy eggyel közelebb kerültünk ennek az álomnak a megvalósításához. A bakelit mellett a második legnagyobb ajándék az lenne, ha ez a vágyam ebben az évben teljesülhetne. Mondjuk, az kitenné a hátralévő összes születésnapomat és karácsonyt, húsvétot, házassági évfordulót, Valentin napot, de leginkább a hétköznapokat. Életem legnagyobb ajándéka lenne egy vidéki otthonban kelni reggel (akár kakaskukorékolásra) és oda hazatérni este. 

Azon gondolkodtam, hogy amióta Budapesten élek, a belvárosban csak egyszer laktam, mondjuk igaz, hogy akkor több évig, de akkor is egy kis kertkapcsolatos földszinti lakásban, ahol azonnal paradicsomokat ültettem a díszkertbe" – olvasható Tóth Gabi írásában.

Az énekesnő azt is felfedte, hogy a kislánya hamarosan már óvodába fog járni, és hogy tovább erősítse az elhatározását, Hannarózát már a térség egyik intézményébe íratta be. hogy mit árult még el a vidéki léttel kapcsolatos vágyairól Gabi, kiderül a Ripost cikkéből. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában