Bulvár-celeb

2023.01.10. 12:05

Igazi luxus! Ebben a királyi lakosztályban lakik Cristiano Ronaldo

A sztárjátékos mindent megkap az arab klubjától.

A portugál Cristiano Ronaldo a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 2. csoportja harmadik fordulójának Portugália-Csehország mérkőzésen Lisszabonban 2022. június 9-én

Fotó: Antonio Cotrim

Cristiano Ronaldo december végén az Al Nassr csapatához szerződött, majd január elején be is mutatták őt a szurkolóknak.
A csapat mindent megtesz azért, hogy a sztárjátékos a lehető legnagyobb kényelemben készülhessen fel a mérkőzésre. Ennek érdekében már hónapokkal ezelőtt lefoglaltak a portugál támadó számára egy lakosztályt a rijádi Four Seasons szállodában, amikor még Ronaldo a világbajnokságon szerepelt – írja a Daily Mail nyomán a Ripost.

 

A Ronaldo családja által használt lakosztály 17 szobából áll, és a 99 emeletes hotel felső két szintjén terül el. A beszámolók szerint innen az egyik legjobb a kilátás Rijádra.

 

Becslések szerint Ronaldo és kísérete szállodaszámlája meghaladja majd a 250 000 fontot, amikor kijelentkezik, és állandó otthont talál élettársának, Georgina Rodrígueznek, valamint öt gyermekének.

Gyönyörű látvány
Forrás: Bors

A szálloda exkluzív vacsorát kínál nekik a Sky Bridge-en, a Kingdom Tower tetején, amely Rijád egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja. 

 

Megígérték, hogy az egész hidat lezárják a nyilvánosság elől, és a híd közepén állítják fel a vacsoraasztalt. A Kingdom Centre tetején átívelő, 300 méter magas híd páratlan panorámát nyújt az alatta lévő csillogó városra.

 

A szálloda személyzetét arra kérték, ne kérjenek szelfit a sztártól. A nyugodt kikapcsolódáshoz minden adott lesz, ugyanis a hotelnek van teniszpályája, masszázskezelés kérhető, valamint szaunával és gőzfürdővel ellátott gyógyfürdő is rendelkezésre áll.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában