Bulvár-celeb

2023.01.15. 17:28

„Mintha mentőst vagy gyermeket ölnének meg” – Schobert Norbertet feldúlta az újbudai gyilkosság

Norbi a kilencvenes években volt egyenruhás, volt rendőrként mondta el a véleményét a történtekről.

Forrás: TV2

Az egész országot sokkolta a hír, hogy csütörtök este Budapesten egy őrjöngő férfi három rendőrt is megszúrt késsel, az egyikük, Bauman Péter rendőr főtörzsőrmester halálos sebet kapott. A férfit végül a rendőrök lábon lőtték, a hetekben orvosi vizsgálatok várnak rá, az ügyben pedig a lehető legalaposabb rendőrségi vizsgálat zajlik – írja a Bors.

Az exkiképző rendőr százados Schobert Norbert szerint sokkal agresszívabb lett a világ az utóbbi időben.

„A rendőrgyilkosság olyan, mintha mentőst vagy gyermeket ölnének meg. A legaljasabb bűntett, amit el lehet képzelni. Nem találok szavakat” 

– mondta a kollégáját gyászoló fitneszguru, aki azt is elmondta: nemcsak a férfi tette szörnyű, de az is, hogy a rácsok mögött alighanem még tisztelni is fogják mindezért.

Forrás: Bors

„Ez az ember, ez a rendőrgyilkos a börtönben igazi menő lesz, egy király. Úgy fogják tisztelni a rabok, mint nagyon keveseket. A gyerekgyilkosok vannak ott a hierarchia legalján és a rendőrgyilkos a legtetején. Ökölbe szorul a kéz, ha ebbe belegondol az ember.”

„Sokkal agresszívabb a világ. Amerikában egy ilyen dühöngőt már kézben a fegyverrel, csőre töltve igazoltattak volna. Ha támad, akkor azonnal lőnek” – mondta Norbi, hozzátéve: késsel pillanatok, másodpercek alatt meg lehet sebesíteni valakit, akár több embert is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában