Bulvár-celeb

2023.02.09. 22:00

Bonyolódik a szappanopera: Kucsera Gábort G.w.M. exétől látták kijönni

Az információ egy zárt Facebook-csoportból szivárgott ki.

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A meghökkentő bejegyzés szerint Kucsera Gábort, aki épp most szakított a feleségével, Tápai Szabinával, egy újabb hölgy körül látták legyeskedni. A szemtanú látni vélte, hogy Kucsera Gábor a IX. kerületben egy lakásból távozik épp, az ingatlant pedig nem más lakja, mint Nagy Melanie, a nemzetközi kapcsolatok szakértője, akinek a szakterülete a nukleáris fegyverkezés, aki több nyelven beszél és aki annak a G.w.M-nek a volt felesége, aki jelenleg Kulcsár Edina párja. 

G.w.M. és Melanie
Forrás: TV2

Szó szerint ezt tette közzé a facebookon a posztoló:

"Kucsera Gábort Nagy Melanie lakásából láttak ki jönni ma, a 9. kerületben" – amiből az is kiderül, hogy mindezt nem ő látta, hanem neki is mondták. 

Mint ismeretes, február első napján robbant a bulvár-bomba: Gábor és Tápai Szabina három közös gyermek és tíz év házasság után bejelentették, hogy elválnak egymástól. A jól informáltak tudni vélik, hogy Kucsera rendszeresen hűtlenkedett, de olyan hangokat is hallani, miszerint Tápai Szabina sem volt éppen angyalka az évek során....

Az azonban biztos, hogy Szabina a nagy bejelentésekor azt is kimondta, hogy a házasságukban bizony volt megcsalás is. Az elmúlt napokban emellett számos hölgy neve is felreppent Kucsera Gábor kapcsán, sokan tudni vélik, hogy a jóképű kajakos kit és mikor környékezett és kapott is meg.

Hogy a mostani pletykának van-e valóságalapja, egyelőre nem tudni. 

De mit reagált Kucsera Gábor minderre? A Bors cikkéből kiderül.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában