Bulvár-celeb

2023.02.20. 09:07

Csuti exe meghökkentő dolgot posztolt: még mindig szomorú a szakítás miatt?

Gina őszinte szavakkal vallott az érzéseiről.

Forrás: Instagram

Amióta Kulcsár Edina és Csuti szakítottak, mindketten a figyelem középpontjába kerültek. Edina élete – úgy tűnik – egyenesbe került, de Csuti szerelmi élete nem sikerült ennyire szerencsésen – írja a Bors.

Közvetlenül a szakítás után összejött Ginával, akivel nem sokkal később elváltak útjaik. Akkor az üzletember így nyilatkozott a kapcsolatukról:

„Rengeteg minden történt és történik körülöttem, ami felkavart, és szeretnék magamban elrendezni mindent. Ezek és a távolság miatt úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább.”

Gina most Insta-sztoriban osztotta meg Megan Fox és Machine Gun Kelly történetét (tavaly eljegyezték egymást, de most úgy tűnik, szétmennek, mert a férfi hűtlen volt), és ezt írta a poszthoz:

„Érdekes az élet… mekkora szerelem, micsoda szavak… és most állítólag mégis megcsalta Megant… sose lehet tudni, valójában mi van a felszín alatt… ezért se szabad attól rosszabbul érezni magunkat/irigyelni, amit kívülről látunk másoknál, nem lehet tudni, mi van a »boldogság« mögött.”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában