Bulvár-celeb

2023.02.26. 09:00

Elképesztően néz ki az ország egykori legkövérebb tinije: Rácz Gézát ma már nem kerülik a lányok

Az extrém túlsúlyos fiú nemrég még az életéért küzdött, de hirtelen megváltozott minden.

Forrás: Bors archívum

Két évvel ezelőtt, nyáron még 320 kilósan élte mindennapjait Rácz Géza. Az akkor 17 éves fiú szeretett volna lefogyni, de segítség nélkül erre nem volt semmi esélye. A Bors írt róla egy riportot, aminek hatására Schobert Norbert úgy döntött, hogy a kellő eredmény eléréséig biztosítja Géza számára a szénhidrát-szegény étrendet, illetve fizeti a rendszeres orvosi ellenőrzést is.

A napokban a fitnesz-guru meglátogatta pártfogoltját, hogy kiderüljön, a már 20 éves férfi hol tart a fogyásban.

Korábban Géza tömegét csak haszonállatok mérésére gyártott mérleggel tudtuk ellenőrizni, de most elérkezett a történelmi pillanat, és egy normál, humán mérleggel érkeztem

– jelentette be a fitnesz-guru, majd letetette az eszközt a padlóra. A mindenki számára izgalmas mérlegelés eredményeképpen Norbi megállapította, hogy Géza már csupán 170 kilót nyom.

Fotós: Máté Krisztián / Forrás: Bors

Rácz Géza 320 kilósan és 18 évesen még nem volt a lányok álma. Az ország legkövérebb tinédzsereként robbant be a köztudatba, de most, 170 kilósan már elmondhatja magáról, hogy vannak nála testesebb emberek is.

"Teljesen megváltozott az életem. Régebben csak anyám segítségével tudtam zuhanyozni, de már egyedül is képes vagyok rá. Bárki képes belegondolni, mennyire kellemetlen volt lelkileg, hogy az anyám előtt meztelenkednem kellett. Nem volt más választásom" – mondta Géza, aki egyébként rendszeren posztol közösségi oldalain. De ebből nem csupán jó élményei származnak.

Van, hogy hajnali kettőkor felhívnak telefonon vagy messengeren, és beleröfögnek a készülékbe! Olyanokat mondanak, hogy menjek vágóhídra! Rengeteg számot letiltottam már, és a sajátomat is három havonta változtatom. Vannak, akik zaklatnak, de feljelentést nem teszek ellenük. Az édesapám ugyanis még nagyon régen börtönben ült, és mindig azt mondta, hogy a rácsok mögötti világ annyira szörnyű, hogy még a legnagyobb ellenségeinek sem kívánja. Az biztos, hogy már csak az apám emlékére sem fogok senkinek ártani! Legyen áldott az ő neve! Sosem felejtem el, nagyon megviselt a halála

 – mesélte a fiatalember.

Fotós: Máté Krisztián / Forrás: Bors

Géza egyre egykor örült, ha képes volt egyszerre 100 métert legyalogolni, most már viszont kesztyűben öklözik a rokonaival és barátaival, rengeteget sétál, illetve maga hasogatja otthon a tüzelőt.

Hogy mit árult el Schobert Norbert Géza fogyásával kapcsolatosan, kiderül a Bors cikkéből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában