Bulvár-celeb

2023.02.25. 15:15

G.w.M. exe olyat beszólt Kulcsár Edinának, hogy a fal adja a másikat

Nagy Melanie kemény kritikát fogalmazott meg a sztáranyukával szemben.

Az utóbbi időben Kulcsár Edina és G.w.M botrányaitól volt hangos a sajtó. Először a rapper pénzügyeit vették górcső alá, majd a minap az egykori szépségkirálynő neve került összefüggésbe egy igen kellemetlen és pikáns büntetőüggyel kapcsolatban. Edinát tanúként hívták be, s bár ez nem jelenti azt, hogy bármilyen bűn a terhére róható, a távoli környezetében akadnak olyanok, akiket aggaszt a dolog. Egészen pontosan Nagy Melanie-t.

A kétgyermekes édesanya a közösségi oldalán árulta el, hogy aggasztják a felröppent pletykák, másrészről pedig határozott véleménye is van az üggyel kapcsolatban.

 

Olvastam. Elég egyértelmű tényeken alapszik. Nyilvánvalóan érint a gyerekek miatt és nagyon is aggasztó. Véleményem van, elég határozott!

 

 – fogalmazott a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában Melanie. Bár a sztáranyuka nem kívánt részletesebben belemenni az ügybe, feltehetően jót tenne a G.w.M-mel való kapcsolatának, ha a szóban forgó botrány mielőbb tisztázódna - írja a Metropol.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában