Bulvár-celeb

2023.02.22. 13:50

Hódi Pamela elmondta hogyan dolgozta fel Berki Krisztián halálát

Nehéz időszak van Hódi Pamela mögött.

Pamela pontosan emlékszik arra a napra, amikor elköltözött Berkitől a kislányával – írja a HOT! magazin.

„2017 szeptemberében költöztem el Natival albérletbe, ott csöppentem bele a nagybetűs Életbe. Nem volt sok pénzem, ráadásul azt sem tudtam, hogyan kell szerződést kötni, avagy kiállítani egy számlát. Aztán lassan beindult minden, egyéni vállalkozó lettem, jöttek a felkérések, és elindítottuk kettőnk életét. Kiálltam az elveim mellett, nem nyilatkoztam folyton. Sokat sírtam, örlődtem magamban otthon, de a tapasztalataim megedzettek” – mesélte, majd elmondta, azzal, hogy minél kevesebbet nyilatkozott, a kislányát próbálta védeni.

„Soha nem a közvélemény vagy a követőim bántottak.

 

Krisztiánnal ment a harc, másfél évig tartott a pereskedés. Utána a Mazsival közös médiaszerepléseik is sokszor kicsináltak a négy fal között, mivel többször átlépték azokat a határokat, amiket egy édesanya elvisel. A nyilvánosság előtt tűrtem, hogy védjem a gyermekemet.”

 

Pamela csaknem egy éve vesztette el gyereke édesapját. Elmondta, hogy a család segített neki és Natinak is feldolgozni a tragédiát.

 

„A maximális összetartásunk, négyünk kis egysége segített át a tragédián. Voltak mélypontok, majd jöttek jobb napok. Rengeteget beszélgettünk, és amikor csak lehetett, kifejeztük a szeretetünket szóban és testbeszéddel. Igyekeztünk odafigyelni egymás rezgéseire.

 

 Nati minden rezdülését érzem: már látom a tekintetéből, mit érez, mit gondol. Ugyanígy van ez Bencével is” – fejtette ki Pamela, akinek határozott elképzelése van arról, hogy a volt anyósa mikor láthatja Natit.

„Amíg a szabályaimat betartják, mindenki találkozhat a lányommal, az ő érdekeit szem előtt tartva. Júliával ki tudtunk alakítani egy megfelelő kapcsolatot. Tudnak találkozni, legutóbb én vittem le hozzá Natit Tatabányára. Megkértem azonban, hogy amit az unokája bizalmasan mond neki, azt ne mondja el senkinek. 

 

Nem fogom gátolni Natit, hogy találkozzon a rokonaival, amíg szívesen megy. 

 

Ez Emmára is érvényes, de a szabályok betartásában Mazsinak is partnernek kell lennie. Egyelőre jól haladunk” – mondta el a HOT!-nak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában