Bulvár-celeb

2023.02.25. 14:20

Palvin Barbi igazi topmodell, ennyit keres havonta

Elképesztő összeg.

Fotó: APA-PictureDesk via AFP

A magyar modell szerepelt már a Vogue, a Glamour és a spanyol Elle címlapján is. 2017 októberétől Karl Lagerfeld csapatát erősítette, és ugyanebben az évben a portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta őt. 2019-ben első magyarként a Victoria's Secret angyala, vagyis a márka hivatalos modellje lett és olyan divatmárkákkal dolgozott együtt, mint az Armani, a Tommy Hilfiger, a Calzedonia, a H&M, a Cartier, a Calvin Klein, a Nina Ricci vagy a Prada. Rendszeres modellje volt a Chanel, Vivienne Westwood, vagy az Emanuel Ungaro márkák bemutatóinak.

 

13 évesen fedezték fel, azóta szárnyal a nemzetközi karrierje.

 

2020 novemberében az MTV díjátadó gáláját vezette a híres DJ-vel, David Guettával karöltve. A Forbes magazin öt évvel ezelőtt nagyjából 8 millió dollárra becsülte a keresetét, ezzel pedig ő számított a világ 17. legjobban fizetett modelljének.

 

A Green Energy Analysis információi szerint Palvin Barbara vagyona 2022 végén megközelítőleg 6 millió dollár volt, ami 2,3 milliárd forintnak felel meg. A becslések alapján nagyjából 42 ezer dollárt, azaz 16 millió forintot keres havonta 

 

- írja a Best.

 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában