Bulvár-celeb

2023.02.10. 05:30

Rájár a rúd VV Anettre, most éppen a nevében hazudozik valaki

Ráadásul Csutit is belekeverték az ügybe.

Béres Anett

Forrás: Origo

A majdnem végzetes drogszeánsz után lábadozó valóságshow-sztár, Béres Anett azt tervezi, hogy a rendőrséghez fordul. Ugyanis egy felhasználó létrehozott egy kamu Instagram-profilt, aminek történetesen Anett egyik fotója a profilképe – szúrta ki a Ripost.

Forrás: Instagram

Ez önmagában is kimeríti a kiberbűncselekmény fogalmát, de ez még nem minden!

Az álprofilon ugyanis mindössze két fotó látható, az sem Anettről, hanem Szabó András Csutiról, Kulcsár Edina volt férjéről. A sikeres üzletember ráadásul Edinával közös gyerekeikkel, Medoxszal és Ninával látható a képeken, amint épp egy medencében pancsolnak. 

Úgy tűnik, az élénk fantáziájú csaló magát Béres Anett külsővel képzeli el, egy idealizált világban pedig Csutival él boldog házasságban. Erre utal a bemutatkozó idézete, ami olaszul íródott: „La mia vita non é niente senza i miei figli”, vagyis „az életem nem ér semmit a gyerekeim nélkül”.

A Ripost megkereste Anettet, aki elmondta, ismerőseitől értesült a visszaélésről, az elkövető pedig az olasz idézet ellenére biztos, hogy magyar.

„Én már nem lepődök meg semmin, nagyon résen kell lennünk a virtuális térben. Napi szinten történnek visszaélések, de ez már túlmegy minden határon. Csutit nem is ismerem, de átküldtem neki a kamuprofilt. Ha nem szedik le, biztos elmegyek a rendőrségre. A vélhetően félőrült illető egyébként úgy bukott le, hogy elkezdte bekövetni az én ismerőseimet az Instagramon, egyikük értesített engem. Ráadásul az olaszul írt idézet is magyarul volt először, szóval tuti egy magyar csalóról beszélünk”– háborgott a valóságshow-sztár.

Forrás: Instagram

A lap Csutit is megkereste az ügyben.

„Hetente nyolc hasonló kamuprofilról értesítenek engem a barátaim, ismerőseim. El nem tudom képzelni, mi járhat egy ilyen ember fejében, aki erre vetemedik. Sajnos azt kell mondanom, manapság hihetetlen mértéket öltött ez a fajta csalás, és bár egy idő után minden kamuprofilt eltávolítanak, jönnek az újabbak és az újabbak. Én azért is szoktam megosztani ezeket a visszaéléseket, mert fontos, hogy sokan jelentsék” – mondta az üzletember.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában