Bulvár-celeb

2023.03.17. 09:45

Fájdalmas gyerekkora volt Kulcsár Edina édesanyjának

Őszintén vallott egy szomorú családi titokról.

Edina anyukája nyagyon fiatalos: mintha testvérek lennének, pedig anya éa lánya

Forrás: TV2

Kulcsár Edina az elmúlt időszakban nem igazán volt aktív a közösségi oldalain, egyedül az esküvőjéről számolt be, ám erre jó oka volt. Várandóssága miatt szeretné most a háttérből figyelni az eseményeket, esélyt sem adva arra, hogy bármiféle negatív dolog érje. Ennek ellenére a rajongóival továbbra is tartja a kapcsolatot, egy-egy kedves hozzászólásra mindig válaszol – írja a Bors.

Mindenki meglepetésére legutóbb egy drámai családi eseményről rántotta le a leplet...

Valaki a dédmamájáról és az anyukájáról érdeklődött. 

A kérdező arra volt kíváncsi, hogy miért nem tudunk semmit Edina nagymamájáról, hiszen még sosem került szóba, miért nem láthatjuk őt a családi fotókon? Nos, a válasz egyben szomorú és meghökkentő.

– Tudom, nem ránk tartozik, és nem is kell válaszolnod, ha ez tabu téma. Anyukád anyukájáról mesélsz egyszer? Vagy nem volt az életetek része? – tette fel a kérdést Edina egyik rajongója, s bár sokan nem reméltek választ, a szépségkirálynő alaposan meglepett mindenkit.

„Árvaházba került anyukám. Onnan vette ki a Mami 2 éves korában és így nevelte ő fel”

– írta a kismama.

Az esküvőn is fontos szerepe volt a dédinek

Edina és G.w.M  február utolsó hétvégéjen esküdött örök hűséget egymásnak, ahol fontos szerepet töltött be a dédi is. Anna néni, vagyis ahogy Edina hívja, Anci mama kísérte oltárhoz a dédunokáját, melyről megható felvételek is készültek. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában