Bulvár-celeb

2023.03.06. 06:30

Lélegzetelállító fotót posztolt: ilyen gyönyörű az alakja Csuti barátnőjének

Szabó András igazi mázlista, mert Bianka gyönyörű bombázó.

Forrás: Instagram

Alig pár napja, hogy Csuti és 26 éves kedvese Dominikára utazott. Kijelenthetjük, hogy a szerelmesek kapcsolata szintet lépett, hiszen ahogy az üzletember is fogalmazott: másfajta tapasztalás lesz ez számukra, mert tíz napig lesznek kettesben - derül ki a Bors cikkéből.

Nagyon régóta szerettem volna elutazni egy távoli, egzotikus gyönyörű helyre. Egy olyan utazásra vágytam, ami jó előre meg van tervezve, le van foglalva minden. (...)  Bár a pihenésé lesz a főszerep, azért egy-egy kalandot beiktatunk az ott töltött idő alatt. Szeretnénk például bálnalesre menni, januártól márciusig lehet látni a hosszúszárnyú bálnákat, akik a párzási időszakban vonulnak erre. Felejthetetlen élményt nyújtanak, mikor ki-kiugranak a vízből, megmutatva magukat. Reméljük, tényleg láthatunk majd néhány fenséges példányt 

– lelkendezett még utazásuk előtt az üzletember, aki Biankáról így nyilatkozott:

Valljuk be, teljesen más, amikor két-három naponta találkoztok, mint amikor kettesben utaztok ilyen messzire utaztok és tíz napig kettesben lesztek. Mondjuk nem aggódom! Szintet léptünk!

Nem csoda, hogy ennyire várta az utazást Csuti: Bianka legújabb képén a csinos modell bikiniben látható, és bár a táj is nagyon szép, nehéz másra nézni mellette.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában