Szerelem

2023.03.11. 15:11

Márciusban leszünk egyévesek – kedveséről beszélt Zsidró Tamás

A mesterfodrász régóta vágyott már társra, de sosem kereste görcsösen azt a nőt, akivel megoszthatja a mindennapjait. Új párjával először a tavaly nyári Inspiráló Nők gálaestjén állt a nagy nyilvánosság elé – írja a Bors.

Forrás: borsonline.hu

A pár nemrég tért vissza egy közös indiai utazásról, ahol Zsidró Tamás és szerelme szigorú, ám igen hatásos ayurvédikus-központban töltődött. A sztárfodrász már harmadszor járt az egzotikus országban. India ugyanis olyan nagy hatással volt rá az előző utazások alkalmaival, hogy szerette volna, ha a kedvese is megismeri.

Egy utazás akár próbára is tehet egy kapcsolatot, de Tamásék esetében a közös élmények még jobban elmélyítették az érzéseiket

 – jegyzi meg a Bors.

Márciusban leszünk egyévesek. Eddig is nagyon jó volt a kapcsolatunk, de az utazás után talán még jobb lett. Az, hogy együtt csináltuk végig az ajurvédikus tisztítókúrát, újabb élményekkel gazdagította a kapcsolatunkat. Szabadidőnkben felfedeztük a környéket, sokat kalandoztunk a szomszédos kis halászfaluban, ahol egy elképesztően érdekes és színes világba csöppentünk. Volt, hogy napfelkelte előtt lementünk az óceánhoz, és lenyűgözve néztük, ahogy a halászok húzzák ki a hálóikat és szortírozzák a halakat. Nem éreztük magunkat turistának; inkább beépültünk a világukba, filmbe illő videókat készítettünk arról, ahogy tevékenykednek

– avatta be a Hot! magazint a tapasztalataikba a sztárfodrász.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában