Bulvár-celeb

2023.03.15. 17:00

Ezért alázza nyilvánosan G.w.M a volt párját – ő meg az új feleséget, Kulcsár Edinát

Megszólalt a szakértő.

Forrás: Facebook

Rengeteg magyar sztár üzenget nyilvánosan a volt párjának a szakítás után, nem mindenkinek sikerül békésen zárni a közös múltat, többek között G.w.M. és Nagy Melanie-nak sem.

Hogy miről szólnak valójában ezek az üzenetek és miért szidhatják egymást nyilvánosan az egykori szerelmesek? Fenyves Tamás pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus az Origónak elmondta: az üzenetek többnyire nehéz kapcsolati dolgokról szólnak, lezáratlanság van bennük.

Az illető felek vagy szeretnének újra együtt lenni, vagy már nem, de a konfliktusok az érzelmi ügyek folytatásai. Rengeteg érzelem, rengeteg vihar van, amit a felek még nem dolgoztak fel, és amit a kapcsolat megváltozása hozott. Egy új kapcsolat igénye, a régi elvesztése, mindkettőben benne van a veszteség. Az „el kellett mennem" vagy az „elhagytál", ezek mind veszteség pozíciók, és az ember magában kényszerül megoldani a problémákat. Várhatná a másiktól, hogy feloldja számára: vagy bocsánatkéréssel, vagy jóvátétellel, de ez nem mindig megvalósítható, nehezen vagy egyáltalán nem megy

 – mondta a szakember.

Mind a két személy „elkövető” és mind a két személy „áldozat”. Különösen nehéz azoknak, akik reflektorfényben élnek, hiszen nem tudják nyugalomban vagy a szeretteik között megoldani a problémát. Ez a közszerepléssel jár, de eleinte erre nem gondol senki. Az apró betűs rész nem látható, olyan ez, mint a gyereknevelés. Nem lehet rá felkészülni

 – zárta Fenyves Tamás.

Már egy éve hangos a sajtó G.w.M és Nagy Melanie, illetve Csuti és Kulcsár Edina szakítása miatt. Időközben G.w.M elvette feleségül Edinát, aki azóta már Varga Edina, és közös babájukat várják. A nagy nap azonban nem maradt szó nélkül, Melanie a közösségi oldalára egy jelzésértékű fotót tett ki, amin fogja a gyereke kezét. „Kéz a kézben” felirattal.

Hiába szül hamarosan Edina, folyamatosan megy az adok-kapok. Legutóbb az volt a téma, G.w.M miért nem vette el Melanie-t. A férfi állította, nem állt szándékában, Melanie az esküvő helyett egy Mercedest választott.

Nagy Melanie
Forrás: TV2

„Minden évben minimum háromszor-négyszer különköltöztem. Ez éveken keresztül elég előjel, csak nyilván kezdetben egy, majd két gyerek miatt vívtam a belső csatáimat. Sokan ragadnak benne egy rossz, kamu kapcsolatban akaratuk ellenére is, de nem bánom a két gyönyörű gyermekem miatt! 

Sajnos a hazugságok mennyiségét és súlyát nem is szeretném se megszámolni, se kommentelni, mert a világ nem látott még ilyen manipulatív, hazug személyiséget sajnos. Az esküvő soha nem volt a saját terveimben, aztán elkezdett vele nyomasztani Édesanyám, hogy szeretné, ha megesküdnék a tradíciók miatt, ennek hatására pedig megkérdeztem évekkel ezelőtt, hogy egy Mercit kér vagy vegyem el? De csak mert érdekelt, mi a válasz! Hát, azóta van egy Merci autója és az esküvő sem jött többet szóba. 

Nincs bajom a különböző elvekkel, illetve döntésekkel sem, de akkor ne legyünk már ennyire álszentek... Tudnék én mesélni, hozzáteszem, az igazi okokról, hogy mi is vett körül, de még bírom a sok kamut, aztán ha mégis elfogynék és kitálalnék, akkor arról úgyis mindenki tudni fog! De egyelőre nem szeretnék, és remélem, nem is kell, hogy erre sor kerüljön” – írta G.w.M a napokban a volt párjáról.

Forrás: TV2

A nő szerint azonban, tervezték az esküvőt, de nem volt rá még pénzük. Közösségi oldalán, Instagram-sztoriban meghirdette autóját.

Úgy döntöttünk, külön utakon folytatjuk. Nincs harmadik személy, csak elmentünk egymás mellett. Más a szeretetnyelvünk

 – írta néhány nappal később. Úgy fogalmazott: „kizárólag belföldön futtatott, megkímélt állapotban”. A Ripost megkereste Melanie-t volt párja posztja után, aki rövidre zárta a dolgot:

Nem szeretnék ebbe belefolyni, ezeket a vádakat méltatlannak érzem, válaszra sem érdemesek

– mondta G.w.M egykori kedvese, a nyilvános veszekedéseiknek pedig valószínűleg ezzel nincs vége.

Hogy mely celebek tették még az elmúlt időszakban közszemlére a szakítás utáni „adok-kapok”-jukat, kiderül az Origo cikkéből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában