Bulvár-celeb

2023.04.07. 09:00

"Egy óriási test börtönében lenni" - Tóth Vera őszintén vallott a túlsúlyos korszakáról

Az énekesnő súlya elérte a 130 kilót, amikor a változás mellett döntött.

Forrás: Bors

Fotó: Knap Zoltán

Évekkel ezelőtt Tóth Vera nagy elhatározásra jutott, drasztikus életmódváltásba kezdett - írja a Life.hu.

A kemény munka meghozta a gyümölcsét, Vera most egy előtte-utána fotón mutatta meg a közösségi oldalán, mennyit fogyott az elmúlt években.

Az énekesnő őszintén vallott a közösségi oldalán arról, hogy milyen volt az élete túlsúlyosan, és mennyi mindent tanult azóta, amióta belevágott az életmódváltásba.

Az a lány is én vagyok, aki az első fotón szerepel, nem tagadom. Minden perc arany, amit abban a testben tölthettem, mert valamiért megtanított másképp csinálni az életet, megmutatta milyen egy óriási test börtönében lenni, és a végső elkeseredésemben befelé fordulni, ezáltal megismerni a lélek igazi természetét. Hisz egy ilyen kinézet határokat szab, türelemre int, a külvilág miatt szégyenkezik, kényszerképzeteket szül és állandóan szabadkoztat

- kezdte a visszaemlékezést az énekesnő, majd így folytatta:

Eléldegéltem én ebben a fura magányban, bálna testben egy törékeny kinézetű kismadárka személyiségével, de tudtam, hogy változtatnom kell, már csak az egészségem miatt is. És amikor már feladtam minden sikertelen életmódváltást, elhatároztam, hogy másképp változtatok.

Hét évvel ezelőtt vállalta be a gyomorszűkítő műtétet, amit azóta is nagyon jó döntésnek tart, és bár néha rögös az út, mindent megtesz azért, hogy az elért eredményét megtartsa.

Vera előtte-utána fotója itt nézhető meg

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában