Bulvár-celeb

2023.04.18. 06:26

Együtt imádkozik kétéves kisfiával Gianni

Az édesapa számára rendkívül fontos a hit.

Fotó: Laszlo Sulyok / Ripost

Édesapja tanította meg első imájára Gianni és Debreczeni Zita fiát, a két és fél éves Gianfranco Mátét – derült ki a Család-barát magazin műsorából a Ripost szemléje szerint.

Gianni nemrégiben 52 éves lett, ebből az alkalomból volt az adás vendége. Az üzletember elmondta, nem foglalkoztatja a kora, örök fiatalnak tartja magát. Bár ritkán beszél családjáról, most mégis elárult egy-két dolgot.

Elmesélte például, hogy felesége, Debreczeni Zita meglepetést szervezett a születésnapjára, amelyben természetesen gyermekei is aktív szerepet vállaltak, dalokkal készültek az ünnepre.

Gianni azt is elárulta, hogy nagyobbik kisfia, a két és fél éves Gianfranco Máté már imádkozni is tud, első imájára pedig édesapja tanította meg.

„A hit képessége az egyik legfontosabb emberi tulajdonság. Aki elfelejti, hogy lelke van, és azt gondolja, hogy egyedül mindenre képes, az téved. Engem így neveltek a szüleim, és a fiaimat is erre tanítom. Együtt imádkozunk, és minden este egy keresztet teszek a homlokukra, mert szerintem ez így helyes”

– mondta a büszke apuka, aki legkisebb kisfia helyett még maga imádkozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában