Bulvár-celeb

2023.04.09. 05:00

Hihetetlen, de ilyen nagy fiú már Hajdú Péter gyermeke!

A kis Domi most kezd ismerkedni a bölcsődével.

Forrás: Instagram

Hajdú Péter és Láng Eszter szerelemgyereke már egyéves, és elkezdte a beilleszkedést az új közösségbe. Édesanyja, a gyönyörű Eszter mesélte el, milyen érzésekkel kezdték meg az intézményi beszoktatást.

Izgalmas időszaknak nézünk elébe

– kezdte a fiatal anyuka, aki rögtön hozzátette, hogy természetesen imádja Domit, azonban szent meggyőződése, hogy mindkettőjüknek így lesz a legjobb.

Domi annyira szociális, nagyon szeret más gyerekek közelében lenni, velük játszani. Hihetetlen nyitott baba! Ma délelőtt kezdtük el a beszokást a bölcsibe, ami annyit jelent, hogy egyelőre még ismerkedünk a rendszerrel, a helyszínnel, és fokozatosan fogunk egyre több időt ott tölteni. A létszám hála Istennek nagyon kicsi, csupán hét babát számlál a csoport, ahová járni fog ezentúl. Ez egy állami bölcsi, amit már most imádok, tökéletesen megfelel az igényeinknek

– újságolta Eszter, aki elmondta, hogy nincsen semmi extra igényük, csak a kisgyermekgondozók szeressék a babákat, legyen szép a környezet, tiszta és barátságos. 

Eddig Hajdúék nagyon elégedettek mindennel. Főleg, hogy fiuk is imádja az új helyzetet.

Hajdú Péter kedvese, Eszter elmondta: hiszi, hogy kell a rendszer a csöppségeknek, melyet a bölcsőde adhat meg az igazi örökmozgó babájának.

Hogy mit mondott még a gyermeknevelésről Eszter, és milyen ehhez kapcsolódó vállalkozást indított, kiderül a Ripost cikkéből.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában