Bulvár-celeb

2023.04.20. 05:50

Nagyon szomorú, amit Kollányi Zsuzsi mondott a válásáról

Hét év után válnak.

Forrás: Bors

Hét év együttlét után Kollányi Zsuzsi és férje úgy határoztak, felbontják a házasságukat. Az énekesnő egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg a hírt, most pedig részletesen is mesélt.

„Azt gondolom, van egy alap motivációnk, miszerint mindketten a lehető legjobbat szeretnénk a gyerekeknek. Nekik nincs közük ahhoz, hogy valaki magánszemélyként máshogy viszonyul a párjához. Azt gondolom, nem jó, ha ez a gyerekeken bármilyen módon nyomot hagy vagy törést okoz az életükben. Mindketten odafigyelünk, hogy a gyerekek ne találkozzanak a válás hátulütőivel” – magyarázta az énekesnő.

„Nagyon sok segítséget kapok innen-onnan a kedves szavakból. Sokat segítenek a gyerekek is. Ez is elhatározás kérdése, hogy az ember szeretné megtalálni a pozitív dolgokat, amik történnek körülötte.

Csökönyös módon próbálok előrefelé tekinteni. Volt egy időszak év elején, amikor eléggé mélyen voltam, rossz volt a hangulatom, de rájöttem, nem tudok azonosulni ezzel, nem esik jól, ha nem tudok mosolyogni,

így minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt senki ne tudja elvenni tőlem” – mesélte a hot!-nak, amit az Origo idézett.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában