Bulvár-celeb

2023.04.16. 06:00

Szabó Ádám őrjöng: undorító módon beleálltak a kedvesébe a kommentelők

A csinos lány nemrégiben énekesi babérokra tört, ebből lett a balhé.

Forrás: TV2

A nyilvánosság előtt ugyan csak november közepén vállalta fel kapcsolatát Szabó Ádám harmonikás és Farkas Jennifer, de azóta egyre több közös fényképpel örvendeztetik meg követőiket. Sőt, Ádám decemberben már el is jegyezte szíve választottját - írja a Tények.hu.

Jennifer azonban nem csak bájos külsejével, hanem angyali hangjával is levette párját a lábáról. Olyannyira ráérzett a szakma csínjára-bínjára, hogy Ádámmal közösen feldogozták a Heaven című dalt.

Azonban sokan élesen kritizálták Jennifer hangszínét, sőt mindenféle mesterséges effektnek tudták be a romantikus melódiát. 

 

A büszke vőlegény azonban oroszlánként védte meg tehetséges választottját, hosszú Instagram-posztban üzent Jennifer rosszakaróinak.

Jenni kapott pár megjegyzést, hogy amikor - énekel és a nagyérdemű, abszolút hallással rendelkező és otthoni fotelében életük java részét megélő kritikusok feldolgozzák, amit hallanak és az lesz a konklúzió, hogy na ne már gyerekek… - biztos nem az Ő hangja, kamu, autotune, minek énekel, minek akar énekelni, minek akar fejlődni, minek akar letenni valamit az asztalra, minek kapaszkodik fel a harmonikáson stb.

Ezen az anyagon nincs semmi effekt, nincs szerkesztve, javítva, ez a ,,csúf” és nyers igazság. Jenni 3-szor volt eddig énektanárnál! Előtte SOHA nem énekelt fel semmit mikrofonba, nem járt stúdióban és azt sem tudta, hogy amúgy Ő egy énekesnő, egy művész és egy csiszolatlan gyémánt!

- írta Ádám és hozzátette:

Szeretlek Farkas Jennifer és mérhetetlenül büszke vagyok Rád! Ja és csináltunk egy új formációt, a #pushthejade-t amiről infók érkezése folyamatban..

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában