Bulvár-celeb

2023.05.10. 09:16

Berki Mazsi nem titkolózik tovább: új párjával fotózták

A szerelmesek moziban voltak. Letelt a gyászév, mostantól minden nyilvános lesz?

Forrás: Metropol

Fotó: Máté Krisztián

Hatalmas megkönnyebbülés lehet Berki Mazsi számára, hogy többé nem kell rejtegetnie a szerelmét. A férfi már jó ideje segíti az anyuka mindennapjait, és párként mellette áll a legrosszabb pillanataiban.

Az influenszer üzletasszony nemrég az Ütős ötösben szerepelt, ahol kiegyensúlyozottnak tűnt – ez minden bizonnyal annak is köszönhető, hogy vállalhatja a kapcsolatát. A napokban A galaxis őrzői harmadik részének premierjére látogattak el együtt. A sajtófalnál Mazsi egyedül mutatkozott, majd végighaladt a vörös szőnyegen – imádták a kamerák!

Később csatlakozott hozzá a kedvese. A Hot! olvasóriportere szúrta ki, ahogy sorban álltak a popcornért, mit sem törődve a kíváncsi tekintetekkel, egyáltalán nem tartva a lebukástól.

Nem bujkálnak tovább
Forrás: Hot!

„Ismerős volt a lány, aztán rájöttem, hogy Mazsi az. Meglepődtem, hogy vele van egy magas férfi, akit többször is a nevén szólított, innen tudom, hogy a sajtóban már emlegetett Zoltánról van szó. Látszott rajtuk az összhang és az őszinteség.

Jóízű beszélgetést folytattak a várakozás közben, többször is közel hajoltak egymáshoz, ezzel kifejezve azt az intimitást, ami jellemezheti őket, a kapcsolatukat. Egy-egy puszi is elcsattant”

– mondta a neve elhallgatását kérő olvasóriporter.

Nyilvánosan is felvállalják egymást
Forrás: Hot!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában