Bulvár-celeb

2023.05.18. 06:00

Döbbenetes részletek: Nagy Melanie először beszélt a G.w.M-mel való szakításukról

Még együtt voltak, amikor a rapper összejött Kulcsár Edinával.

MW

Forrás: TV2

Tavaly év elején derült ki G.w.M és Kulcsár Edina kapcsolata, amelyet nem sokkal azután vállaltak fel, hogy az egykori szépségkirálynő és volt férje, Csuti bejelentették, hogy elválnak.

Az események gyorsaságából is sejteni lehetett, hogy nem szép válás volt egyik fél részéről sem, bár részleteket egyikük sem árult el akkoriban.

 A rapper gyermekeinek anyja először beszélt nyíltan a kapcsolatuk végéről és a szakítás körülményeiről. Bár a rapper és Kulcsár Edina már házasságot is kötöttek és megszületett közös kislányuk, Amara, a többi érintettet nagyon megbántották a kapcsolatuk kezdetén – írja az Origo.

Anyukák ezrei maradnak egyedül, semmivel nem érzem magam másabbnak náluk. Annyi a különbség, hogy az én életem legnehezebb időszaka a nagy nyilvánosság előtt zajlott. Lépéskényszerben voltam, és egy év után büszkén mondhatom, van látszata annak az energiának, amit belefektettem. Fontos, hogy amikor az ember a legkilátástalanabbnak látja a helyzetét, akkor sem szabad szétesni

 – mondta Nagy Melanie. 

Bár sosem házasodtak össze, ő mindig a férjeként tekintett Varga Márkra, és egyáltalán nem bánta meg a kapcsolatot.

Forrás: Life.hu

„Én a szívem legmélyebb szeretetéből szültem a két gyerekünket, ezért a férjemnek tekintettem Márkot. 

Amikor kiderült a megcsalás, sokkos állapotban voltam, de adtam időt magamnak. Kértem, hogy vigyék el pár napra a gyerekeket, amíg összeszedem magam. 

Elég volt ennyi idő, hogy megrázzam magam, majd jöttek a mindennapi teendők, amelyek mellett a munkámra összpontosítottam, továbbá a megjelenésemre is ügyelnem kellett” – mondta Melanie a hot! magazinnak.

Azt is elárulta, hogy valóban együtt voltak még a rapperrel, amikor ő már Kulcsár Edinával csalta gyerekei édesanyját.

A volt pár sokat veszekedett az elmúlt időszakban, főleg a gyerektartás összegén, de már úgy tűnik, hogy sikerült megállapodniuk. Nagy Melanie mostanra maga mögött hagyta ezt az időszakot és karrierjére, valamint a gyerekei jóllétére koncentrál.

A lányommal az ovis pszichológus foglalkozik, hogy feldolgozza a történteket. Ami engem illet, most a munkámra koncentrálok. Nem hiszem, hogy beleférne egy komoly kapcsolat az életembe. Szívesen ismerkedem, barátkozom, de ennél többre egyelőre nem vagyok nyitott

 – mondta G.w.M exe.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában