Bulvár-celeb

2023.05.17. 17:00

Dráma a bíróságon: elszabadultak az indulatok L.L. Junior válóperén

A bíró intette végül csendre őket, annyira eldurvult a vita.

MW

Forrás: Ripost

Fotó: Máté Krisztián

Ma volt az első olyan felvonás L.L. Junior és felesége válóperében, mikor személyesen is találkoztak a bíróságon. Az első tárgyaláson külföldi tartózkodása miatt a zenész nem vett részt. 

Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior közös gyermekének elhelyezése ügyében indított tárgyalás után a felek gondterhelt arckifejezéssel léptek ki a teremből. A több mint 3 es fél órás tárgyalás alatt ügyvédeik jelenlétében próbálták érvényesíteni az akaratukat: mindketten azt szeretnék, hogy közös gyermekük felügyeleti jogát illetően a javukra döntsön a bíróság.

Fotó: Máté Krisztián / Forrás: Bors

Mivel imádják a kislányukat, és felelősségteljes szülőkként a legjobbat akarják neki, egy ponton hangos érvelésbe kezdtek. Több alkalommal is olyan heves szóváltás volt hallható a folyosón, hogy az ott várakozók arcára is kiült a döbbenet. A vitát a bíró zárta le az "Ebből most már elég!" és "Fejezzék már be!" felszólításokkal.

Fotó: Máté Krisztián / Forrás: Bors

Bár sokan tudni vélték, hogy az idősebb gyermekeinek anyja, Hopp Csilla tanúként jelenik meg L.L. Juniort segítve, erre végül nem került sor. A rapper maga igyekezett meggyőzni a bíróságot arról, hogy az a helyes döntés, ha az ő felügyelete alá helyezik a kislányát.

Junior elmondta, kettejük elképzelése kicsit sem közelített, a döntésről, amelyet holnap hoznak meg, a bíróság tájékoztatja majd őket.

Az a jó, hogy már nem olyan a bíróság, mint régen, hogy csak az anya javára dönt, az apát is figyelembe veszi, és persze azt, hogy mi a legjobb a gyereknek. Kinga jó anya, viszont én meg jó apa vagyok!

- jelentette ki a rapper a Borsnak, mielőtt elhagyta volna bíróságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában