Bulvár-celeb

2023.05.29. 06:50

Ez igen! Gáspár Zsolti olyat tett, hogy mindeki szemébe könnyeket csalt

Zsolti gazda nem hazudtolja meg magát, most is csupa szív volt.

MW

Forrás: Bors

Fotó: Máté Krisztián

Futótűzként terjedt el az interneten  egy poszt, amelynek szerzője az egekig magasztalja Zsoltit. 

Ugyanis egy aprócska kedvességgel mosolyt csalt egy kisgyermek arcára. A híresség egy gyanútlanul sétáló édesanyát és gyermekét szólította le a Duna-parton, és egy ajándékcsomagot adott át nekik, tekintettel a közelgő gyermeknapra. 

Gáspár Zsolti nem szokta magát reklámozni, ám most egy édesanya megtette helyette

Egy pozitív élményemet szeretném megosztani veletek Gáspár Zsolttal kapcsolatban. Ma sétáltunk anyukámmal a Dunaparton, amikor Zsolti megszólított minket és egy gondosan összeállított és becsomagolt édességekkel teli ajándék csomagot adott ajándékba a közelgő gyereknap alkalmából a lányomnak. Az autója tele volt csomagokkal. Nulla felhajtás, nulla önajnározás. Így is lehet. Nagyon kedves és tisztelettudó volt. Nekünk feldobta a napunkat 

- írta a poszt szerzője, a Bors pedig megkereste Zsoltit, hogy megtudjuk, mire is készül pontosan a gyermeknap alkalmából.

Forrás: Bors

Mint közismert, Zsolti az édesapjával évek óta járja az országot, és adományokkal segíti a rászorulók életét. A minap is egy bevásárlásból tartott haza, amikor megpillantotta az édesanyát és kislányát, és egyből le is szólította őket. 

Nagyon sok ajándékot vásároltunk az édesapámmal, ugyanis gyermeknap alkalmából megyünk majd a kórházakba meglepni a kicsiket. A minap pont hazafelé tartottam, mikor megláttam az út mellett egy anyukát és a gyermekét. Le is szólítottam őket, hogy átadhatok-e egy kis csomagot, ők pedig igent mondtak. Olyan boldog volt a kisgyerek, én ilyet még nem láttam

- kezdte Zsolti, akinek nagyon jól estek a posztoló szavai, de mint mondja, ő mindezt nem a felhajtásért csinálja.

"Már húsz éve járom a kórházakat, édesapám pedig 35 éve. Én az ő példáját követem. Idővel támogatók is csatlakoztak hozzánk, többek között egy amerikai üzletember, Gilbert Partida is, akire mindig számíthatunk. A diszkriminált, nehéz sorsú roma családokat és gyerekeket együtt segítjük, együtt járjuk vele az országot. Egyikünk sem a felhajtásért csinálja, számunkra az a fontos, hogy segíthessünk"

 - tette hozzá Zsolti, aki legközelebb június 1-jén három kórházba is ellátogat, hogy mosolyt csaljon kicsik és nagyok arcára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában