Bulvár-celeb

2023.06.02. 06:30

Elszomorító hír érkezett a Korda–Balázs házaspárról – most elmondták az igazságot

MW

Forrás: TV2

Hamis hírek jelentek meg a napokban az énekes házaspár egészségügyi állapotával kapcsolatban, miszerint nem vállalnak több koncertet.

A téves információk  egy félreértett közlemény miatt kaphattak szárnyra, ezeket igyekszik most Klári és Gyuri bácsi határozottan cáfolni.

„A mai napon (2023. május 31.) valótlan tényállítások és részinformációk jelentek meg az egyik szervezői oldalon Korda György és Balázs Klári egészségügyi állapotát fókuszba helyezve” – kezdte egy friss Facebook-posztjában Balázs Klári, aki úgy érezte, hogy feltétlenül meg kell szólalnia az ügyben.

Forrás: Bors

Nem először röppennek fel álhírek a házaspárról, és ezek között volt már olyan extrém is, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Talán többen is emlékeznek még rá, hogy a nyolcvanas években az a hír járta, hogy Korda György egy amerikai szállodaszobában meggyilkolta Klárikát... Mindez olyan komolynak tűnt akkoriban, hogy rendőrök jelentek meg Korda édesanyjának házánál, és az énekest keresték, aki lefejezte a csinos partnernőjét – írja a Ripost.

A pandémia idején pedig azt írták róluk az interneten, hogy mindketten elkapták a koronavírust és veszélybe került az életük.

Balázs Klári már akkor tudta, hogy a fals információk ellen csak azzal tudnak védekezni, ha kiállnak a nyilvánosság elé, és elmondják az igazat. 

Most ismét értelmezhetetlen írás jelent meg velük kapcsolatban: egy szervező cég tette közzé azt, hogy a házaspár lemond bizonyos koncerteket, illetve nem vállal újakat az egészségügyi állapotukra való tekintettel.  Gyuri bácsiék így ismét helyreigazító közleményt voltak kénytelenek nyilvánosságra hozni:

Az eredeti, általunk jegyzett közleményt most mi is közzétesszük, amely teljes egészében, változtatás nélkül közölhető, megjelölve a forrást. Tisztelettel kérnénk mindenkit, hogy csak ebben a formában tegyék közzé az alább leírtakat! A «Reptér Turné» folytatódik, a hétvégén várunk minden kedves rajongót Versegen és Dunaújvárosban.

Korda György és Balázs Klári a menedzsmenttel egyeztetve az alábbi közös döntést hozta:

„A Művész házaspár egészségének megőrzése, a már leszervezett 45 állomásos Reptér Turné megvalósítása és az egyéb televíziós vállalások érdekében további fél playback felkéréseknek 2023. december 31-ig nem tudnak eleget tenni, azokért felelősséget nem vállalnak. További egyeztetéssel kapcsolatban kérjük keresse/keressék a Gold Record Music Kft.-t, valamint kövesse/kövessék Korda György és Balázs Klári hivatalos facebook oldalát a legfrissebb információkkal kapcsolatban” – írták az énekesek a hivatalos Facebook-oldalukon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában