Bulvár-celeb

2023.06.03. 08:45

Gigantikus új melleket csináltatott Molnár Anikó

Még lábadozik, de már most tudja, élete egyik legjobb döntése volt, hogy gigantikus implantátumokat tetetett be...

Forrás: TV2

Bár a negyedik műtétjére készült, mégis izgatottan érkezett május 31-én a plasztikai sebészetre Molnár Anikó. Nem csoda az idegeskedés, az egykori Nagy Ő pontosan tudta, hogy ez a műtétje más lesz mint a többi, hiszen szintet fog lépni: a régi implantátumát nagyobbra cseréli. Sokkal nagyobbra...

A híresség az év elején azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy elindította OnlyFans-oldalát, ahol pénzért lehet kukkolni őt. A vállalkozásról heteken belül kiderült, hogy jövedelmező üzlet, a férfiak tömegével fizettek elő, kész tömeghisztéria alakult ki a posztjai alatt. Ebből a sikerből táplálkozva Anikó úgy döntött, hogy nagyobb implantátumokat tetet a melleibe. A régieket egyébként is ki kellett cserélni, plusz szükség volt hegeltávolító beavatkozásra is, így összekötötte a kellemest a hasznossal: bejelentkezett az ország egyik legismertebb plasztikai sebészéhez, hogy valóra váltsa az álmát.

Nagyobb implantátumot tervezek, ha már lúd, legyen kövér! Úgy gondoltam, hadd járjak kicsit a fiúk kedvében!

– mondta a Borsnak még a múlt héten. Anikó azóta túl van a beavatkozáson, az információink szerint tényleg nem aprózta el a változtatást, hiszen 

az országban elérhető legnagyobb méretű implantátumok egyikét tetette be, 650 köbcentist. Ez a méret már komolynak számít, ezen kívül csak két nagyobb létezik, így könnyű elképzelni, hogy mire számíthatunk, ha legközelebb fotót posztol magáról a híresség. 

A fotózkodásra azonban még egy kicsit várni kell, hiszen az elkövetkezendő napokban Anikó lábadozik. Addig is íme, egy utolsó fotó közvetlen a műtét előttről:

Forrás: Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában